Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skazany na samotność

Czy pogodzilibyście się z samotnością do końca życia?

Polecane posty

Gość gość
Ty to się sam zniszczyłeś.

Gość gość
Ty to się sam zniszczyłeś. X Ktoś ma tu ból düpy, że są faceci którzy przejrzeli podłe szmaty i traktują je tak jak na to zasługują, czyli nienawidzą.

Gość gość Alex
Jak mi doskwiera samotność, to walę sobie kapucyna i czuję się znowu tak, jakby w moim życiu była ONA.

Gość gość
00:50 przypisujesz sobie inteligencję więc naucz się przewidywać skutki swoich działań i słów względem innych ludzi. Jeśli kogoś obrażasz albo oczerniasz publicznie, to ten ktoś się z tobą NIE ZWIĄŻE, choćbyś chodził na rzęsach i jesteś SAM TEMU WINIEN.

Gość gość
Up

Gość gość
Ja się nie pogodzę, choć tak naprawdę nie zasługuję na miłość. Jestem odpadem społecznym. Tylko dlaczego nawet takiego odpada boli samotność?:( Po co odpadom uczucia?

Gość Teppic      No1
Lubię samotność, ale nie wiem, prawdę powiedziawszy. Jestem w związku od dobrych 11 lat i jedyne momenty, kiedy żony mi naprawdę brakuje, to te, kiedy faktycznie wyjedzie na kilka dni. Jeśli jest w mieście i mam świadomość, że jeśli chcę - mogę się z nią widzieć jeszcze tego samego dnia - mogę być sam w domu na czas nieokreślony, tydzień, miesiąc, whatever. Ale wystarczy, że wyjedzie na szkolenie/Pyrkon/cokolwiek, następnego dnia świadomość braku możliwości spotkania robi w mózgu sieczkę :D 10 lat temu na pytanie z tematu odpowiedziałbym twierdząco, bez większego wahania. Teraz myślę, że zależy to od aktualnego samopoczucia.