Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam obsesję na punkcie Marylin Monroe. Staje się coraz bardziej obezwładniająca.

Polecane posty

Gość gość
Ju ar goin tu hel for nał. Czemu za mną chodzisz Wieczorno? Masz szansę się raz w życiu z tego wytłumaczyć.

Gość gość
Noł fenk ju maj dir nimfet. Ajm resting in PiS rajt nał. Dont disterb bejbi. Baj baj bani.

Gość gość
up

Gość gość
gość dziś Noł fenk ju maj dir nimfet. Ajm resting in PiS rajt nał. Dont disterb bejbi. Baj baj bani. x Tak myślałam, że jakikolwiek poziom wglądu Cię przerośnie :(

Gość gość
Aj low ju forewer. Jur maj sister. Fenk ju gud lak end gud najt.

Gość gość
Chciałabyś :D

Gość gość
Często, gdy właśnie widzę w Niej ten smutek, albo czytam o jej trudnych doświadczeniach, słyszę jej delikatny głosik (też podobno mam taki świergocząco-dziewczęcy, nauczycielka muzyki powiedziała, że bardzo rzadko się zdarza, by ktoś mówił na "rejestrze głowowym", zwykle ludzie mówią na "piesiowym" - pewnie nie mam tak uroczego jak ona, ale jednak kolejna cecha wspólna, zbliżona do niej), mam ochotę ją przytulić…Ale raczej po przyjacielsku. A seksualnie bardziej pociąga mnie wizja stawania się NIĄ niż bycia stricte z nią…Oczywiście z łóżka bym nie wyrzuciła, Ona jest chodzącym seksem, to prawda…Widzę ją czasem - mentalnie i fizycznie - oczami Millera...

Gość gość
nimfetko zostaw ja przestan

Gość gość
gość dziś a czy masz z marylin fantazje seksualne? czy uruchamia w tobie jakieś biseksualne skłonności? x Nic nie musi uruchamiać, bo ja jestem raczej taką jedyneczką Kinsey'owską…Ale raczej to jest takie "przyjacielskie" zauroczenie, jest ona dla mnie wzorem i z drugiej strony rozumiem ją, empatyzuję z nią, więcej w tym podziwu, wzniosłych emocji, zachwytu niż seksu 🌼 Czemu pytasz?

Gość gość
02:14 Ja mam ją zostawić? Przecież ona przylazła do mojego tematu i wyzywa mnie i Marylin Monroe przy okazji też…Zresztą prawdopodobnie piszę znowu z Wieczorną w milionowej osobie…paranoja :D Ten człowiek powinien być na oddziale zamkniętym...

Gość gość
wszyscy do choraszczy xD

Gość gość
wieczorna to głupia tempa pizda

Gość gość
gość dziś wszyscy do choraszczy xD x Spoko, ale zachowajmy jakieś hierarchie zaburzeń :D Nocną psychotyczkę na oddział schizofrenii, a mnie na lajtowszym proszę umieścić :D

Gość gość
Tempa jak twoja pała kryptopedaua

Gość gość
gość dziś wieczorna to głupia tempa pi**a x Mogę Ci postawić drina :P ? /Nimfa ;)

Gość gość
dryn za drinem xD kolejny

Gość gość
gość dziś dryn za drinem xD kolejny x Wiecie że ja chyba z miesiąc czy dwa nie tknęłam alko? Ani mililitra…Ostatni raz napiłam się drinka w majówkę na spotkaniu towarzyskim :o Ale polać mogę! :) Jak najbardziej :)

Gość gość
Znowu widzę jej uśmiech, ją całą na którymś ze zdjęć i…płaczę.

Gość gość
Lecz musk

Gość gość
gość dziś Lecz musk Zgłoś x Trójkąt z Marylin i Elonem albo Amber i Elonem to moje niespełnione marzenie ♥ To drugie ma fizyczną szansę na spełnienie, ale realnie…No cóż. Tak wysoko w obłokach nawet ja nie bujam - choć sam Polański prawi, że "Najważniejsze to bujać w obłokach"…Ale chyba nie aż tak.

Gość gość
Marylin is my mother, Elvis is my daddy, Jesus is my bestest friend…#BodyElectric

Gość gość
up

Gość gość
Więc pasujesz do tego miejsca, bo to forum świrów.