Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zasponsoruję studentkę

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam nieco ponad 40 lat i chętnie dofinansuję ładną studentkę. Szukam relacji wyłącznie z jedną osobą. Szukam ładnej i inteligentnej dziewczyny, do ciekawych rozmów, a także do wspólnej zabawy. Uśmiech i optymizm - konieczne. Bywam w Łodzi 2 razy w miesiącu i wtedy chętnie spędzę z Tobą czas. Mam normalną sylwetkę, sporo ćwiczę, dbam o siebie, nie palę. Ze względu na zachowanie dyskrecji proszę o kontakt mailowy pod adresem red.dwarf@interia.pl Proszę o przesyłanie zdjęć - nie ukrywam, że dla mnie istotna jest uroda (ładna buzia i zgrabna sylwetka). Odpisze na każdego maila - nawet jeśli ma być to zwykłe dziękuję. Proszę również o sprecyzowanie oczekiwań - również tych finansowych. Jeśli będzie nam się dobrze rozmawiało przez e-mail, spotkamy się. Jeśli nie masz czasu na kilka maili i sprawdzenie czy taka relacja będzie nam odpowiadać - nie pisz. Jeśli jesteś dziewczyną zawodowo zajmującą się sex biznesem - nie pisz. Jeśli chcesz być jednocześnie w większej ilości takich relacji równocześnie - nie pisz. Masz męża, chłopaka - nie pisz. Do zobaczenia.