Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co będziecie grzebać dziś na ogrodzie?

Polecane posty

Gość prawi 124
preferuje suche gleby i nie lubi zalewania .. Wiec pod rynna lepiej nie wsadzac ..

Gość prawi 124
tylko pamietac by to była deszczówka , a nie kranowa, która mu nie służy

Gość gość_Margaretka
HA ha ha i tak pod domem nic nie wsadzimy. Mam tylko te rojniki, takie okazy srednica ponad 10 cm ,nie spodziewalam sie jak z cmentarza pare ,,podkradlam,,ale to od dziadkow moich/na cmentarzu sa male bo glina/ a one lubia zwir szajc i piach i goraco Zamiast rododendronow dobry bylby ten zarnowiec przy bramce bo tam mialam berberysy

Gość gość_Margaretka
Mialam rododendrony nie berberysy, mysle tez o berberysach dlatego mi sie mylnelo Berberysy nie kwitna ale sa w kolorach bordo, zielen i taka seledynowa jasna zielen Rododendrony kilka lat przetrwaly Wczesniej pisalam ze mam studnie ale tylko wlasnie do podlewania bo dobra pita woda to przepadla wiele lat temu

Gość gość_Margaretka
13:35 co masz na skalniaku /ja to bym chciala cos czerwonego co bedzie dlugo kwitlo psa pochowalismy pod iglakami i tam utworzylam kopule taki skalniak i tez rojniki zasadzilam byla z nami 14 lat sunia wilczyca poprostu czlonek rodziny a przy oczku tez mam rojniki

Gość Ewa333333
ja na skalniaku mam: 2 azalie miniatury 1 rododendron miniatura świerk conica thuja tzw. sznurkowa 3 zawilce w różnych kolorach zawciąg nadmorski smagliczka rozchodniki i rojniki szafirki pełniki dziewięćsił szarotka i jeszcze kilka, których nazw nie pamiętam

Gość gość
Tez mam rozchodnik zolty i nie wiem jak sie nazywa taki bardzo drobniutki mialam cos czerwonego ktore usychalo jak siano po przekwicie i wyrwalam to

Gość radziul
zastanawiam się nad nawozem dla trawy, https://www.syngenta.pl/ korzystaliście z ich produktów? Po pierwsze mam krety i ziemia mi się zapada po drugie trawa mi się szybko pali od słońca, żółcieje i wygląda to okropnie. Nadmienię że sąsiad obok trawę ma jak malowaną.