Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziadki nie chcą zajmować się wnukiem chociaż mają przyznane widzenia

Polecane posty

Gość gość

Babka stwierdziła że nie jaj a czasu to wziąć na ten długi weekend bo wyjeżdżają. To po cholerę mnie po sądach ciągła żeby jej przyznać widzenia!!! Skoro się teraz wykonuje. Ciśnienie mi stara baba podniosła tylko Teraz nie mamy co zrobić z synem nie wiem ż kim to zostawić

Gość gość
Co? Nic nie rozumiem

Gość gość
Dziadkowie a nie dziadki ;/ az boli jak sie to czyta...

Gość gość
Ale to jest twój problem, że nie masz z kim dziecka zostawić. Dziadkowie nie mają żadnego obowiązku zajmować się twoim dzieckiem.

Gość gość
Widzenia, to nie niańczenie i nie przymus, nieźle ziółko z ciebie, masz dzieci, to siedź na dupie w długi weekend, dziadkowie mogą wyjeżdżać kiedy chcą, bo odchowali pociechy:(

Gość gość
Musisz to wzzystmo notowac miec jakis dowod kilka razy i i dz do sadu zeby cofneli bo maja to w dupie...

Gość gość
Tak najlepiej cofnij te widzenia i sama zapieprzaj przy swoich bachorach, dzieci ci kiedyś wpiertola.

Gość gość
Chyba faktycznie zrobię sprawę w sądzie o zakaz widzem skorrmo ja i tak nic z tsjo nie mam i jak chce sobie z meżem wyjechać to muszę opieki po rodzinie szukać.

Gość gość
" po sądach ciągła".... "dziadki" ...

Gość gość
gość dziś Ale to jest twój problem, że nie masz z kim dziecka zostawić. Dziadkowie nie mają żadnego obowiązku zajmować się twoim dzieckiem. gość dziś Widzenia, to nie niańczenie i nie przymus, nieźle ziółko z ciebie, masz dzieci, to siedź na dupie w długi weekend, dziadkowie mogą wyjeżdżać kiedy chcą, bo odchowali pociechysmutas.gif xxx Obie jesteście w błędzie. Jeśli wyrokiem sądu dziadkowie mają widzenia np 3 weekend miesiąca, to dziadkowie są zobowiązani na widzenie z wnukiem w tym dniu. I tak! Jest to przymus. x Autorko, najpierw sprawdź w jaki ustalony przez sąd, dzień babcia ma widzenie z twoim dzieckiem, a dopiero potem się pluj.

Gość gość
Mabustwlome 2 weekendy w miesiącu. Teraz j6z miał a to na 2 weej3ney w maju ale teraz będzie już czerwcowy weekend i jej oczywiście nie pasuje w to że ja sobie z rodziną zaplanowałam wyjazd już jej nie obchodzi . Głupi a krowa specjalnie robi mi na złość

Gość gość
Wypiertalaj do bachorów bo to twoje a nie dziadkowe.

Gość gość
To po cholerę dziadkowie ciągnęli ją po sądach i gitarę jej zawracali o widzenia z wnukami, skoro teraz mają to w rzyci?

Gość gość
0/10

Gość gość
Idź do sądu jeszcze Ci karę zaplaca

Gość gość
Ja myślę, że 5 lat więzienia i 2 lata ciężkich robot + zsyłka na Syberię 2 lata, nauczyłby dziadków moresu, do dzieła suko, zamiast pierdolić na kafeterii farmazony.

Gość gość
Wiem że nic mi nie poradzuxue po prostu chcuslwm się wygadać bo już mi nerwów brakuje na tych ludzi.