Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziadkowie nie maja obowiazku ....

Polecane posty

Gość gość
14:31 Każdemu? Czyli suki najeżdżające na matki, babcie, tesciowe powinny być wymiatanie z forum. Forum opanowała patologia, dwie mondralinskie już gubią się w pleceniu bredni.

Gość gość
15:03 tu nie gadka o forum a o relacje w rodzinach. Jeśli nie ma szacunku w rodzinach to jest problem. Każdemu się należy szacunek. Dziadkowie nie mają prawa się wtrącać, pouczać i narzucać metod wychowawczych a dorosłe dzieci nie mają prawa wymagać opiekę nad dzieckiem. Trzeba po prostu szanować na wzajem i zrozumieć że każdy ma swoje sprawy, każdy ma swoje metody i każdy będzie robić jak chce i co chcę. Nikt nie ma prawa powiedzieć jak druga strona ma się zachować ano jak ma spędzić swój czas. Trzeba to szanować.

Gość gość
A kto tutaj siedzi,nie wyobrażasz chyba sobie że mogłaby popychać takie pierdoły kobieta na poziomie.Tu siedzą same fleje/nieroby które zamiast ogarnąć chałupę,ugotować dziecku obiad,iśc na spacer wolą obmawiać tesciowe i rościć opieki nad bachorem, w tym malować paznokcie i kłaki.Pogoniłabym takie to to gdyby kiedyś mój dorastający syn przyprowadził do domu.

Gość gość
15:03 tu nie gadka o forum a o relacje w rodzinach. Jeśli nie ma szacunku w rodzinach to jest problem. Każdemu się należy szacunek. Dziadkowie nie mają prawa się wtrącać, pouczać i narzucać metod wychowawczych a dorosłe dzieci nie mają prawa wymagać opiekę nad dzieckiem. Trzeba po prostu szanować na wzajem i zrozumieć że każdy ma swoje sprawy, każdy ma swoje metody i każdy będzie robić jak chce i co chcę. Nikt nie ma prawa powiedzieć jak druga strona ma się zachować ano jak ma spędzić swój czas. Trzeba to szanować.

Gość gość
Nie chciałam obciążać dziadków, więc postanowiłam zaprowadzić dziecko do żłobka i wam też polecam tę opcję. Jeżeli poszukujecie odpowiedniego żłobka w Szczecinie to mogę wam polecić www.promyk.szczecin.pl Moje dziecko tam chodzi.