Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 21

Wolą cioty

Polecane posty

Gość gość 21

Dlaczego ładne dziewczyny lubią spedalonych chłopakow ?? Długowłosych z klipsami w uszach w obcisłych rurkach skarpetkami pod kostki ?? Masakra ja jestem normalny dobrze zbudowany dobrze zarabiam mam samochod a one wola cioty ?? A ja nie moge zarwac do super laski tylko udalo mi sie do takich przecietnych dziewczyn masakra na ulicy widziec piekne laski z pedalkami a goscie przypakowani maja pasztety czy musze sie spedalic by miec laski z najwyzszej połki ?? Honor mi na to nie pozwala facet ma wygladac jak facet a nie jak jakas pizda widocznie dziewczyna podobaja sie pedalki :/

Gość gość
Wybacz, ale akurat długie włosy nie są w żadnym razie "pedalskie", sama takie lubię u facetów, nie znoszę fryzury "na jeża". Natomiast rurek u facetów faktycznie nie znoszę i uważam, że zniewieściale w nich wyglądają, nie rozumiem tej śmiesznej mody.

Gość Teppic   No1
Ja bym raczej na twoim miejscu założył, że wyglądanie "jak pedałek" nie przeszkadza owym facetom w byciu w oczach kobiet lepszą partią, niż ty. Mam też wrażenie, że twój pełen frustracji post służy temu, żeby zagłuszyć poczucie nieadekwatności. Zamiast zakrzykiwać fakt, że nie jesteś dobrą partią, postaraj się dowiedzieć, co jest tego powodem. Na pewno nie rurki, które noszą inni.

Gość gość
Ja, kobieta 24 letnia uważam, że długie włosy u mężczyzny są aseksualne, okropne. Lubię, kiedy mężczyzna ma krótkie włosy, zdecydowanie. Dodatkowo wolę niewymyślne ubrania, czyli normalny T-shirt i jeansy/spodenki absolutnie mnie zadowolą. Ile kobiet, tyle opinii, ale wiem, że mężczyzna z długimi włosami, w dodatku w jakichś dziwnych ciuchach, typu rurki, kardigan, bluzka z dekoltem, to koszmar z moich snów ;)

Gość Psychoanalityk 1234
Sadząc po twojej wypowiedzi z tobą jest coś nie tak :/ skoro jesteś dobrze zbudowany masz samochód , dobrze zarabiasz i jak się domyślam jesteś przystojny to co jest nie tak ??? Po krótkiej analizie twojego teksu mogę wywnioskować że część tego co napisałeś jest nie prawdą. Po pierwsze jesteś normalny , podobno nie ma ludzi normalnych są tylko nie zdiagnozowani , po drugie dobrze zbudowany to pewnie uprawiasz jakiś sport ? (pewnie nie, bo chyba jakaś by się za tobą obejrzała ) Po trzecie dobrze zarabiasz? czy to czasem nie są zarobki rzędu 2 tyś zł ? dużo, mało nie wiem :) Po czwarte samochód pewnie jest to coś w stylu cinquecento i to jeszcze w gazie, nie martw się nie wszystkie dziewczyny patrzą na auto. Co do wyglądu to myślę że jesteś blondynem z trochę przy długimi włosami wiecznie wyglądającymi na przetłuszczone, nosisz przy krótkie spodnie i wcale nie to jest najgorsze ale to że lata swojej świetności mają już dawno za sobą, stare sportowe buty, bo jeszcze wytrzymają parę lat :) Jak już to wszystko zmienisz to zarwiesz do wszystkich tych super lasek a nie do tych przeciętnych :) pozdrawiam.