Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleńka 23

chyba jestem za nudna ...

Polecane posty

Gość Oleńka 23

Zawsze ciągnęło mnie do ,, lobuzow" miałam takiego jednego, niestety trafił do zakładu karnego, miałam wtedy 17 lat wiec nie było szans bym czekała na niego 8 lat, żyłam dalej, wszyscy tłumaczyli mi że to dobrze , że z takim nie ma życia. 2 lata później poznałam obecnego męża, na początku zauroczenie no i wpadka x2. Moje dzieci mają wszystko co potrzebne, a ja nie jestem szczęśliwa. Szanuje męża, jest dobrym ojcem, ale brakuje mi takiej iskry on jest za ,, porządny". Pewnie myślicie głupia, noe doceniam i powinnam odejść a nie ranić faceta. Problem w tym , że typowy ,, kibol" nie interesuje soe moją osobą. Nawet zmieniłam wygląd na typową ,, karyne" bo widzę że oni lubią takie, i nic .....

Gość gość
Chyba masz za dobrze i sie nudzisz. Wez sie zastanow, serio chcesz poznac jakiegos kretyna, ktory sie Toba zabawi a potem zostawi sama z problemami? Jak masz za malo atrakcji w zyciu to sie zajmij jakims sportem ekstremalnym.

Gość gość
debilke ciagnie do debili

Gość Oleńka 23
Nie chodzi o brak problemów czy za dużo wolnego czasu. Mam koleżankę, ona właśnie ma takiego ,, Kibica" są po ślubie i mają dzieci, on pracuje, ale ma taką iskre w sobie mimo że w ogóle on mi się nie podoba ale ten typ faceta .... Teoretycznie z wyglądu jesteśmy do siebie podobne. Czarne gudly, opalenizna (ja mam naturalną ona jest po natryskowym opalaniu) jesteśmy szczupłe, ubiór podobny. Ona miała dwójkę dzieci, mieszkała z ex i dała radę wyrwać takiego, a ja .... beznadzieja

Gość gość
baby to dziwne stworzenia są

Gość gość
ta "iskra" to bycie erotomanem gawędziarzem, picie piwka i granie samca alfa oraz głupie dowcipy? :DDD wytłumacz o co chodzi, bo to ciekawe

Gość Oleńka 23
Ta ,, iskra" to tak głupie dowcipy, noe posiadania kija w dupie jak mój mąż. Dla niego problemem jest jak za dużo płynu do prania wleje albo przeocze promocje w lidlu. Mówi mi, którą łyżką najlepiej daną rzecz zrobić w kuchni. Po pojawieniu sie pierwszego dziecka ujawnił się u niego taki pierwiastek kobiecy, nawet potrafi powiedzieć , że kolor paznokci noe pasuje do danego stroju bądź kupuje mi lakiery. Ja dbam o siebie, ale przy nim czuje, że tracę kobiecość i brakuje mi takiego mężczyzny jak ma ta koleżanka