Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Punk Rock Metallica Girl

Czy można się znecac nade mną?

Polecane posty

Gość gość
Kto się znęca nad Tobą?

Gość gość
Atencjuszko.Ty masz cos z glowa ...

Gość gość
Czy można ? Nawet trzeba :D

Gość Punk Rock Girl Metallica
Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 24 °C, wiatr płn., 11 km/h, wilgotność 41% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 228 zł. Wyświetl hotele Czas lokalny: piątek, 17:46

Gość Namysłów wojew opolsk
Strona główna - Urząd Miejski w Namysłowie https://namyslow.eu/ W Namysłowie powstanie nowoczesny żłobek. ... W maju ruszyły prace związane z modernizacją budynku Szkoły Podstawowej nr 5 w Namysłowie. Najważniejsze artykuły Ruszają Dni Namysłowa 2018. Gwiazdą będzie Piasek Nto · 5 godzin temu Krystian Brzozowski został Zasłużonym Obywatelem Gminy Namysłów Radio Opole · 14 godzin temu Czołowe zderzenie na DK42. Zablokowana trasa Namysłów-Kluczbork Radio Opole · 3 godziny temu

punk Rock Metallica Girl Zrozum że masz depresję i myśli samobójcze daj sobie pomóc zgłoś się do psychiatry

Gość odpisuje ci
Namysłów wojew opolsk dziś punk Rock Metallica Girl Zrozum że masz depresję i myśli samobójcze daj sobie pomóc zgłoś się do psychiatry xxx miałam to samo Namysłów ma racje

Punk Rock Metallica Girl dziś Rozumiem ale ja się bardzo boję i smutno mi smutas.gif A można się znecac nade mną bić i próbować zabić? Szczerze piszcie plz ,ja mam 14 lat boję się xxx Jaka kara za znęcanie się? Przestępstwo znęcania się jest jednym z przestępstw najczęściej występujących na wokandzie sądowej. Ustawodawca jako karalne określił zachowania polegające na fizycznym lub psychicznym znęcaniu się nad osobą najbliższą lub nad inną osobą pozostającą w stałym lub przemijającym stosunku zależności od sprawcy albo nad małoletnim lub osobą nieporadną ze względu na jej stan psychiczny lub fizyczny.

Rozumiem o co chodzi zrobię to co mówicie ale w szkole kiedyś mną rzucili o kaloryfer a raz nagrali jak sikalam w toalecie szkolnej i na fejsa wrzucili.Dlaczego inni bezpodstawnie mnie niszczą chcą mojej śmierci? :( ;( odpiszcie plz

Gość Namysłów Opolszczyznaa
18:03 to zgłoś to na policję za nękanie znęcanie się pójdą do zakładu poprawczego zgłoś to nauczycielom oni zadzwonią na Policję

Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 24 °C, wiatr płn., 11 km/h, wilgotność 42% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 228 zł. Wyświetl hotele Czas lokalny: piątek, 18:09

Gość Namysłów Opolszczyznaa
Punk rock Metallica girl z czym ci się Kojarzy Miasto Namysłów?

Gość gość
Dziewczyno, jaki Ty masz problem ze sobą? Bo widzę, że ewidentnie jakiś masz.

Gość gość
Nad nikim nie można się znęcać!