Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

McDonalds Opole ul Ozimska

Hej kurrwy co robita ee

Polecane posty

Gość gość
Nic szczegolnego MateŁuszku KAŁ BUCu

Gość gość
a ty dalej w wariatkowie? Maja tam neta? :P

Gość gość
McDonalds Opole ul Ozimska dziś 22:42 niby skąd wiesz że piszesz z tą osobą co myślisz Po IP sprawdzam

22:47nie jestem tą osobą co myślisz to po pierwsze a po drugie nie sprawdziłeś/aś po IP bo nie każdy od tak sobie może sprawdzić czyjeś IP to po drugie a po trzecie napisz poważnie po czym poznajesz że niby jestem tą osobą o której myślisz?

Gość gość
Mam cię kłamać? Skoro poznałem po IP, to jakiś wyczyn wielki czy jak? Wielu ludzi tego nauczyłem :)

Gość gość
McDonalds Opole ul Ozimska dziś 22:35 akurat kłamiesz bo nie sprawdziłeś mojego IP to po pierwsze a po drugie pisze z Tableta a zawsze pisałem z telefonu a każde urządzenie ma inne IP i co ? Dalej twierdzisz że sprawdziłeś IP? To że zmieniasz IP to coś zmienia tutaj? Przecież ciagle z tych samych urządzeń piszesz. Wystarczy wszystkie wyłapać. Taki sam mądry był Dragon i zawsze go wyłapałem

Gość gość
Nie dyskutuj z wariatem bo on nawet twierdzi ze istnieje nieistniejacy Namyslow hahahaha

Gość gość
Czekam na ciebie,bo objecales minete. Pamietaj,umyj zeby!

22:57 jeśli jakimś cudem sprawdziłeś moje IP to mogę cię podać na Policję że nielegalnie sprawdzasz moje IP i mam znajomych którzy znają się na tym i mogą sprawdzić twoje IP i cię Namierzyć i co myślisz że skoro możesz moje IP sprawdzić to ktoś tobie Nie? To się jeszcze zdziwisz

Gość gość
Zdziwilem sie za Kalbuc ma znajomych w wariatkowie i ze namierzaja ludzi :P Napoleon, Jezus i kto tam jeszcze z toba jest w celi dla oblakanych?