Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byłam _zakochana

Zdradził emocjonalnie i fizycznie wrócił mówi że żałuje

Polecane posty

Gość Byłam _zakochana

Witam, Jestem młodą mężatka 5 lat po ślubie nie mam dzieci , z mężem znamy się od 14 lat praktycznie od średniej szkoły , odkryłam że oszukiwał mnie i zdradzał od 3 miesięcy w czasie kiedy ją charowalam na nasze a gownie jego zachcianki , płomienny romans , ponad 600 sms miesięcznie , wczesne wychodzenie z domu do pracy ( sypiali ze sobą ), oczernianie mnie przed kochanka że w łóżku mu nie wystarczam, sprzedał wszystkie moje sekrety nasze sekrety, sypiał z nią planował dziecko obiecał że ode mnie odejdzie całe moje życie obical jej ...ja już spakowana gotowa do wyprowadzki pobralam pozew rozwodowy a on wrócił poprosił o drugą szansę a ja się zgodziłam, wciąż nie wiem czy to ma sens choć nie wiem jak to by było nam osobno ...on mówi że nie zdawał sobie sprawy jak mnie kocha, że chce przyszłość tylko ze mna a ja nie potrafię mu uwierzyć, chcem ale mam wrażenie że żadne jego słowo nie ma znaczenia ...dałam sobie rok żeby zobaczyć czy to w ogóle ma sens czy jeszcze odbudować da się to zaufanie ...czy ktoś coś mądrego może powiedzieć na taką patowa sytuację ? :( Brzydka nie sadze że jestem ale też nie doskonała mam dużo kompleksów , raczej typ mamuśki zawsze lubie mieć wszystko pod kontrolą...wartości rodzinne to dla mnie wysoka wartość a teraz to już sama nie wiem co jest dobre a co złe ...podzielcie się swoimi doświadczeniami, po powrotach po zdradzie ...pozdrawiam

Gość gość
Nie bądź głupia i nie Dawaj mu szansy! To nawet nie był jednorazowy wyskok tylko kilkumiesięczny romans, w dodatku obsmarowal Cie, obgadal i oszukiwał. Skoro źle mu było z Toba w łóżku to niech wyp...la do kochanki- tak bym mu powiedziała. Takiemu nigdy juz nie zaufasz, raz wybaczysz to dalej będzie Cie walil po rogach, jak nie z tą to z inna, bo wie ze i tak wybaczysz i to on będzie gorą . Natura koorfiarza. Ciesz się ze nie masz z nim dzieci, bo byłoby trudniej, a tak to masz szanse ułożyć sobie z kimś innym życie, bez ,,bagażu" jakim są dzieci z poprzedniego związku. Miej honor i pogoń dziada!