Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lilitkaaa

Chciał tylko jednego?

Polecane posty

Co powinnam zrobić ? 2 tyg temu poznałam chłopaka i to w sumie przez kolegę 2 lata straszy ode mnie następnego dnia dodał mnie na fcb i zaczoł ze mną pisać nawet zaproponował wyjście to się zgodziłam i wyszliśmy wieczorem potem zaczeliśmy pisać co dziennie wychodzić było naprawdę ok od razu go polubiłam wydawał się inny od wszystko osób które znałam przed nim problem w tym że ja miałam i mam pech co do osób tym bardziej chłopaków kilka mięsiecy temu zostałam bardzo podle potraktowana przez chłopaka bo mnie wykorzystał i okazało się że chciał się tylko zabawić strasznie to przeżyłam do teraz jest mi ciężko po tej sytuacji boje się komu kolwiek zaufać itd mam bardzo trudny charakter i czasami potrafie czepiać się i mieć spiny bez powpdu i w tym problem przypomniało mi się wszystko co mnie spotkało kilka mięsiecy temu i zaczełąm się wyzywać na Karolu on nie wiedział co mi jest dlaczego mam do niego pretensje zaczeły się kłótnie i obrażanie powiedział że jak nie przestane mieć jazd i dymów do skończymy tą zanjomość kilka dni się do niego nie odzywałam tak jak chciał żebym przemyślałam swoje zachowanie wiedziałam że zrobiłam zle po 5 dnich napisałam do niego hej co tam i czy jutro wyjdzie odpisał mi i coś w stylu czemu tak nagle chce wyjść ? byłam zdziwiona bo przecież sam chciał żebym się ogarnełam i wszystko przemyślała no ale wyszłam z nim w niedziele przyjechał po mnie było ciepło to powiedział że jedziemy do niego bo on nie będzie w tym upale chodził zgodziłam się ale nikogo u niego nie było :/ wszystko miało być ok jeszcze raz mnie zapytał czy wszystko zrozumiałam i żebym nie miała do niego spin o nic bo jeżeli znowu tak będzie to się pożegnamy powiedziałam że rozumiem . Od początku miedzy nami dochodziło do przytulenia i pocałunków ale w niedziele doszło do czego więcej.Kiedy wróciłam do domu nie pisałam do niego bo nie chciałam być natręta a poza tym myślałm że sam się odezwie wczoraj tak samo wiedziałam ze jest w pracy i nie może pisać ale kiedy weszłam wieczorem na fcb okazało się ze mnie usunoł ze znajomych pisałam do niego to twierdził ze nie usówał mnie znowu była kłótnia i znowu że niby mam spiny i napisał coś w stylu że jednak sobie uświadomił że nie ma czasu na życie prywatne i ze niby się z nim nie dogadamy :/ bo on nie jest w stanie widywać się co dziennie ani pisać a pozniej juz wgl mi nie odpisał ani nie odbierał tel nie wiem co zrobić bardzo go polubiała i zaczeło mi zależyć zrobiłam zle tymi spinami itd chcę naprawić dlaczego tak nagle zmienił zdanie po jednym dniu skoro wszystko sobie wyjaśniliśmy miało być dobrze boje się że nastepny mnie wykorzystał co zrobić skoro nie odpisuje ani nie odbiera? :( nie chcę żeby to się tak skończyło :/ pomocy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować