Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich farb do włosów używacie?

Polecane posty

Gość gość

Od wielu lat miałam zawsze blond pasemka, mój naturalny kolor to ciemny blond. Jednak od ponad 1,5 roku nie farbuje i w efekcie całe włosy mam z powrotem w naturalnym kolorze, którego nie znoszę. Chciałabym tym razem zmienić kolor na jasny brąz lub taki mocno średni blond, ale żadnych pasemek, tylko farba. Jaka możecie polecić? Z której jesteście zadowolone ? Czy kolory wychodzą na włosach choć zbliżone do tych podanych na opakowaniach farb ?

Gość marawstala
Teraz uzywam ciemnobrązową swati i będę ja mieszała z czarna sattvą bo odrost wychodził jaśniejszy niż reszta długości włosów

Gość marawstala
To farby roślinne

Gość gość
Ja używam loreal majirel i bardzo je lubię. Zawsze taki kolor jak trzeba.

Gość gość
Polecam alfaparf. Paleta kolorów blond jest śliczna, są i te ciepłe i naturalne i chłodne, zimne lekko fioletowe, zresztą można podeasować odcień mixtonem, grafitowym lub niebieskim lub fioletowym.

Gość gość
Joico najlepsza na świecie. Revlon, alfaparf.

Gość gość
moja fryzjerka pracuje na revlonie z hologramem. W sieci są podróby. Tylko salony mogą kupować te farby które są do profesjonalnego użytku. Dwa razy już miałam malowane włosy tą farbą i spoko wyszło. Nie mają amoniaku na to też osoby malujące włosy uwagę zwracają

Gość gość
A ja Ci polecam Cameleo Omega, farba jest niedroga, a kolor naprawdę wychodzi świetnie. Mają duży wybór, wiec na pewno trafisz na swój wymarzony :)

Gość gość
Ja też ostatnio używałam cameleo omega i powiem wam, że jak za taką niską cenę farba jest naprawdę niezła i chyba już przy niej zostanę