Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu osoby, które były molestowane seksualnie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Już niedlugo pozniej z nim bylam... Nie uwazalam tego za gwalt, chociaz nim byl bo mnie nie pobil, no ale zrobil to siłą, wiec inaczej tego nie mozna nazwac. x Przyznam szczerze, że nie wyobrażam sobie czegoś takiego... Ja spotkałam później człowieka, który mnie zgwałcił i się tak bardzo bałam na sam jego widok... nie wiem jak mogłaś być z kimś takim

Tak, molestowala mnie nauczycielka w szkole, wlasna matka, a takze szefowa. Molestowali mnie takze koledzy ze szkolnej lawki.

Gość gość
gość dziś I tak czytam te posty i zastanawiam sie wlasnie nad terapią. Jak myslicie? Czy to mi pomoze? Ojciec bil i pil,moja mama byla dobra kobieta ale rozpila sie z tego wszystkiego. Nieraz spalam po przystankach majac zaledwie 7,8 lat. W domu awantury,nie bylo co jesc,zimno bo ojciec zakrecal kurki niejednokrotnie widzialam jak gwalcil moja matke,robil to na moich oczach.. Do dzis pamietam ile lez wylalam ile prosilam Boga o smierc dla niego..I majac 17 lat wyjechalam a raczej ucieklam za granice do pracy. Poznalam faceta,wyszlam za maz..niestety szybko okazalo sie ze to damski bokser i alkoholik..zawsze po alkoholu mnie bil a to za to ze krzywo sie spojrzalam a to ze zle umylam szklanke..znalazl powod.. Dzis jestem emocjonalnym wrakiem. Nie odnalazlam jeszcze w sobie sily by odejsc od niego,boje sie,czego? Nie wiem. Moze tego ze sama nie dam rady,choc on mi w niczym nie pomaga. Ja potrzebuje pomocy,psychologa,psychiatry... To ja,pisalam o tym ze sasiad mnie molestowal x Przykro mi bardzo, że miałaś takie złe doświadczenia:( Myślę, że terapia by Ci bardzo pomogła. To, że związałaś się z partnerem przemocowym i alkoholikiem podobnie jak Twój ojciec to jest niestety częsty schemat wśród osób, które nie otrzymały należnego wsparcia i pomocy psychologicznej.

Gość gość
Dzięki temu tematowi czuję, że nie jestem sama na tym świecie....;-)

Gość gość
Tak,to prawda. Zwiazalam sie z facetem podobnym do mojego ojca. Z tym ze ja nie uciekam z dziecmi z domu,albo dzwonie po policje albo go wyrzucam.

Gość gość
Tak, ja byłam molestowana. Pomogła mi doktor Dr Kołodziej-Kowalska, to świetna lekarz dzięki której odzyskałam wiarę w ludzi. Jej terapia mi bardzo pomogła, a leki które dostałam również mocno podziałały. Także polecam

Gość gość
Bardzo mi przykro, że Was to spotkało. Ciężko się to czyta. Trzymajcie się ciepło, walczcie o siebie i swoje życie. Pamiętajcie, że jesteście wspaniałymi, wartościowymi ludźmi. Przytulam Was mocno i trzymam za Was kciuki :)