Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z tego co widze na ulicach polki sa kiepsko ubrane. Podzielacie moje zdanie?

Polecane posty

Gość gość

Paski kropki jakies swiecidelka wszystko razem. Elegancka spodnica olowkowa i trampki, ladna koszula i dzinsy z dziurami. Buty na obscasie i bluza z kapturem. Spodnie w paski, bluzka w kwiatki i elegancka torebka. Do tego narysowne brwi. Okropnie to wyglada. Ciuchy dobierane sa oczywiscie bez uwzglednienia mankamentow sylwetki. Gruba dziewczyna i przykrotka bluzka. Jasne dzinsy przy duzych udach dodatkowo poszerzaja je. No starszne. Misz masz. Jedna na sto co ja mowie na tysiac jest dobrze ubrana. Brakuje mi dobrych materialow albo chociaz nie laczenia rzeczy sportowych i eleganckich.trwoga!

Gość gość
Idź do okulisty zanim nie będzie za późno :-)

Gość am_Dyzio
pełne szafy mają, aż szafy pękają od czyściwa ze szmateksu ! do czyściwa dobiera klapki w określonym kolorze i pokazuje się publicznie w czyściwie , które było modne 30 lat temu w USA , kok strzeli na głowie i nawet do lustra nie popatrzy , Wielka Dama tańczy sama z molami ze szmateksu !

Gość gość
Teraz kupuje się szmaciska w sieciówkach takich jak H&M, Orsay, Promod, Zara, C&A, Reserved, Bershka, Stradivarius,Sinsay itp. Większość ciuchów z popularnych sieciowek nie jest warta swojej ceny, która nie idzie w parze z jakością, ale i tak kupują, bo co zrobić? Dla przeciętnej bzdziągwy z Europy te ciuchy są tanie, a u nas nie bardzo, ale dziewczyny ubierają się głównie w te rzeczy, a nie jakieś smrodliwe z lumpeksu, bez przesady :-)

Gość gość
Wszedzie ludzie sie tak ubieraja. Taka moda

Gość Teppic   No1
W d***e mam, w co się ludzie ubierają.