Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martwie, ze moj facet poznal inną

Polecane posty

Gość gość

Zaczelo sie od tego, ze miesiac temu dostalam dziwnego smsa. Takiego, ze mogl byc do mnie, ale cos nie bardzo kontekst pasowal i nie jestem do teraz pewna czy byl on skierowany do mnie. Jednak na pewno do kobiety i to bliskiej. Pomyslalam, ze mi sie zdaje i sobie wkrecam. Ale od tego czasu on zaczal odpisywac i oddzwaniac z opoznieniem nawet 1-dniowym, co wczesniej bardzo rzadko mu sie zdarzalo. Zaczal tez mowic o tym, ze ma jakies watpliwosci do co naszej relacji i musumyo tym pogadac :O Myslicie, ze na pewno w takim razie kogos poznal? Aha i do niedawna bylo wszystko miedzy nami ok.

Gość gość
Na 90% poznal inna i pewnie juz z nią kręci

Gość gość
No właśnie tego sie obawiam :O choc co do tego smsa nie ma 100% pewnosci bo mogl byc skierowany do mnie na upartego, ale cos mi w nim nie pasowało tak do konca. I to nieodpisywanie... Nie wiem juz co o tym myslec

Gość gość
Jeśli opisuje na drugi dzień to znaczy ze Cie olewa i pewnie kręci juz z inna, teraz jest zajęty odpisuwaniem jej... Rob to samo, jak napisze to dopisuj dopiero na drugi dzień, nieraz nie odbieraj telefonów, mow ze jesteś zajęta i no dziś nie możesz się z nim spotkać. Zachowaj dystans, najgorsze co możesz zrobić to narzucać mu się i dopraszac o uwagę.

Gość gość
Jeśli opisuje na drugi dzień to znaczy ze Cie olewa i pewnie kręci juz z inna XXXXXXXXXXXXXXXXXXX No właśnie o to mi chodzi :O Wcześniej bardzo rzadko zdarzało mu się odpisywać na drugi dzień, teraz jakoś częściej... nie wiem sama. Chyba masz racje, ze ten powinnam zaczać traktowac go z dystansem

Gość gość
Współczuję Ci, bo wiem jak to jest kiedy czeka się na odpowiedź, a jej nie ma. W moim wypadku okazało się, że dla faceta było "nudno", bo miał stabilny i dobry związek, więc zamiast dla nas coś zaplanować, wolał iść poszaleć :/ popełniłam błąd prosząc się później o jego uwagę itd. Pogadaj z nim raz, a porządnie i niech Ci wyjaśni o co mu chodzi. Narzucanie to najgorsze co możesz zrobić. A jak Cie nie chce - jego strata.

Gość gość
A co było w tym sms-sie?

Gość gość
To skomplikowane, ale zastanowiło mnie to, że zapytał się mnie miedzy innymi czy "wiem czy mój wynik jest negatywny?' a ja co prawda robiłam sobie badania kolana, ale nie wiem czy o to mu chodziło, czy sms był jednak do innej osoby o jakies inne badania czy co gorsza moze o test ciazowy? Był do kobiety bo zaczynał sie "witaj kochanie", do mnie tez zawsze tak pisze, ale w kazdym razie dziwnie to zabrzmialo i zastanowil mnie ten sms, choc on oczywiscie twierdzi, ze byl do mnie, no ale niekoniecznie przeciez musi sie przyznac, ze nie

Gość gość
10:09- na pewno nie bede sie mu narzucac i tego nie robie. Ale nadal jestem dla nieg mila, a moze faktycznie powinnam zaczac go traktowac na dystans skoro on sie tak dziwnie zachowuje... A najgorsze, ze mi powiedzial i tych swoich "rozterka" co do nas i o tym, ze musimy porozmawiac, w kazdym razie nie brzmi to dobrze

Gość gość
Zachowaj honor i zerwij z nim zanim on to zrobi, za dużo tu symptomów, na 99% zdradza Cie..

Gość gość
Wynik negatywny? Brzmi jak test na hiv albo ciąża, może z tą panną się bzyczył i wpadkę zaliczył albo bał się, że zaliczył.

Gość gość
To dlaczego nie odpisałaś mu sms z pytaniem A jaki wynik mu chodzi, albo ja bym zadzwoniła od razu- wtedy lepiej poznać czy coś kręci.

Gość gość
no wiesz ten sms raczej nie był do Ciebie chyba nie powinnaś sie oszukiwać :/

Gość gość
Znowu wałkujesz ten sam temat? Może przyjmij do wiadomości, że są tutaj ludzie, którzy nie mają sklerozy i pamiętają wcześniejsze topiki. Tylko nie pisz, że to Twoj pierwszy wpis, bo skłamiesz. O tym badaniu kolana i negatywnym wyniku doskonale pamiętam, zresztą odpisywałem ci w tamtym temacie.