Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemowcie mi do rozumu !!!

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafię pozbyć się przeczucia ze jestem w ciąży chore to wiem przyjmę każda krytykę! Test 3 dni przed terminem om z porannego moczu negatywny 2 testy owulacyjne 4 i 3 przed om pozytywne. Objawów zero po za lekkim ciągnięciem w pachwinach. Byłoby to moje kolejne dziecko nieplanowane. Wtopa z gumka równo w teoretyczny szczyt owulacji. Niby zawsze czułam ciąże jeszcze przed testem i teraz tez tak mam ale może dlatego ze się boje?

Gość gość 00
To chyba ze strachu tak odczuwasz.Ja nam dwójkę i więcej nie planuję.Zabezpieczam się.Jak dwie osoby były w ciąży w moim otoczeniu to też odczuwałam obiawy ze strachu że na mnie kolej

Gość gość
Ja mam to samo. Uzywamy tylko gumek i za kazdym razem stresuje sie przed okresem. Zwlaszcza jak sie tu naczytam o wpadkach ;) Mam dwojke dzieci i wiecej nie chcemy. No ale byc moze wkrotce moje stresy sie skoncza bo maz coraz bardziej sklania sie ku wazekotomii (tu gdzie mieszkam jest za darmo). Jakby to ode mnie zalezalo to juz bylby po, ale chce zeby sam podjal decyzje bo to jego cialo.

Gość gość
Skrot OM oznacza ostatnia miesiaczke:) ja tez teraz mialam wpade prawdopodobnie w owulacje i mialam bardzo silne przeczucie ciazy, do teraz nie moge uwierzyc ze nie jestem, ale nie jestem. Psychika ma duza sile. Jak sie staralam o drugie dziecko to bylam pewna ze sie uda w pierwszym cyklu staran. Az zaklinalam rzeczywistosc i bylam w szoku jak dostalam okresu. A w nastepnym cyklu jak zaszlam to juz az tak nie szukalam objawow, za to podejrzewalam ciaze po jednej rzeczy, ktora mialam tez przy pierwszej ciazy i sie faktycznie sprawdzilo, ale to byl taki namacalny objaw.

Gość gość
Skoro się zabezpieczaliście to powinnaś być spokojna. Jeśli prezerwatywa to dla was za mało to stosujcie coś dodatkowego. Może to być np contragel - żel plemnikobójczy.