Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozneglizowane ,prawie nagie kobiety w miescie..dlaczego kusza naszych mezow?

Polecane posty

Gość gość

Dziś bylam z mężem w sklepie i obok nas laska która miała cale piersi i pośladki na wierzchu i jeszcze się wyginala..wszyscy faceci patrzyli i zatrzymywali się...mój maz tez na nią spojrzał parę razy..trochę czuł am zazdrość...laska super ciało miała.wielkie piersi ,,zero tłuszczy ku i cellulitu.blondynka o pięknej buzi Dlaczego te rozneglizowane kobiety tak kusza naszych mezow?ech

Gość gość
Bo większość kobiet ma mentalność dzi*ki i nie potrafi się ubrać z klasą :) Latem zawsze mam bekę, jak widzę te porozbierane pindy, właściwie żal się robi, bo faceci patrzą, jak na zabawkę. Zero godności, zero kobiecości, ot zwyczajna lalka na raz.

Gość gość
Ja tez widziałam wczoraj taka kobietę.zwracała uwagę na siebie. Seksbomba w mini i na szpilkach z burza blond wlosow i wielkim biustem,co ciekawe stala przede mna w tramwaju i nawet kierowca odwracal glowe do tylu by na nia patrzec.wszyscy faceci w tramwaju mieli zwrócone oczy w jej stronę. Mezczyzni tak reaguja na takie seksbomby.

Gość gość
Prawa natury. Jak widzę przystojnego mężczyznę z pięknym ciałem to też się gapię.

Gość gość
Mamy wolność osobistą i obyczajową. Każdy może ubierać się jak chce i po co chce i nic ci do tego stara kwoko.

Gość gość
Właśnie... ciekawe czy się nie gapicie na przystojnych facetów którzy odkryją troche ciała

Gość gość
gość dziś Chyba chcesz powiedzieć zezwierzęcenie i kurewstwo :D Jak kobieta wygląda jak spod latarni, to też tak właśnie zostanie oceniona. Jak nie ma stylu, smaku i gustu, to jest bezwartościowa jako kobieta i żaden super wygląd jej nie pomoże ;)

Gość gość
Właśnie... ciekawe czy się nie gapicie na przystojnych facetów którzy odkryją troche ciała x Ja się nie gapię, bo jestem kulturalna, to raz. A dwa, nie interesuje mnie cudze cielsko człowieka, którego nie znam i który mnie nie obchodzi.

Gość gość
gość dziś A ''oburzona moralizatorka'' pozdrawia łódzki patologiczny plebs :D całe szczęście to nie ja tutaj mam problemy z deklem, współczuję problemów z samooceną, nikt zdrowy nie zachowuje się jak szmata ;)

Gość gość
Czyli jakieś 3/4 ludzi to szmaty wg autorki? Wejdź na instagrama, facebooka albo snapchata i popatrz co 13-14 potrafią potrafią pisać lub jak bardzo wyuzdane fotki dodają 🖐️

Gość gość
Sorry ale nie ubiorę golfa i długich spodni, bo jakaś zazdrosna, zapuszczona żona ma problem, że jej facet patrzy na inne? Mam co pokazać, a to, że wasi faceci patrzą to już nie mój problem.

Gość gość
gość dziś Owszem, szmaty :) Ludzi z klasą, mających godność i styl jest naprawdę niewielu, ale od razu rzucają się w oczy na ulicach pełnych taniego tałatajstwa. Ludzi eleganckich się szanuje, reszta ponosi konsekwencje, z których sobie nawet sprawy nie zdaje. Zamiast tuszowania kompleksów kurewstwem na Fejsach, polecam wizytę u psychologa ;)

Gość gość
gość dziś Sorry ale nie ubiorę golfa i długich spodni, bo jakaś zazdrosna, zapuszczona żona ma problem, x No widzisz, jak sobie ładnie zracjonalizowałaś własne szmaciarstwo? Tak trzymaj, ostatecznie wyższe sfery nie lubią, jak się plebs próbuje pod nie podszywać. Skoro letni stylowy ubiór jest dla Ciebie równoznaczny z golfem i spodniami, to nawet nie mamy o czym rozmawiać, wieśniaczko :) btw, wyglądam lepiej, niż Ty kiedykolwiek będziesz ;)

Gość gość
Nie ma to jak ubliżać nieznajomym od szmat tylko dla tego, że lepiej wyglądają od ciebie oraz ubierają się stosownie do pogody jednocześnie gadając o "szacunku i godności". Tu się na usta ciśnie tylko jedno: xD To co, może mam chodzić opięta jak muzułmanka w hidżabie bo jakiejś mości królewnie z manią bycia pępkiem świata nie podoba się to, że jestem od niej ładniejsza?

Gość gość
19:04 Do Ciebie również odnosi się komentarz z 19.01 Żałosne jesteście :)

Gość gość
gość dziś Sorry ale nie ubiorę golfa i długich spodni, bo jakaś zazdrosna, zapuszczona żona ma problem, że jej facet patrzy na inne? Mam co pokazać, a to, że wasi faceci patrzą to już nie mój problem. x Ja mam 21 lat i tez nie jestem za dzifkarskim ubiorem. Rozumiem krótkie spodenki ale te z gołymi pośladkami to masakra. I żeby nie było to jestem atrakcyjna, faceci się za mna oglądają a nie ubieram się jak dzifka. Wiec przestancie wmawiać ze to zazdrość ;)

Gość gość
"Sorry ale nie ubiorę golfa i długich spodni, bo jakaś zazdrosna, zapuszczona żona ma problem, x No widzisz, jak sobie ładnie zracjonalizowałaś własne szmaciarstwo?" x Święty Tomasz widzi jak robisz ładacznicę z logiki xD

Gość gość
No ale wiesz, że faceci popatrzą, poruchaliby a później taka tępa dzidę wykopali z domu z buta. To jest jak jednorazówka. A partnerka, żona jest na stałe.

Gość gość
Wyczuwam u autorki udar spowodowany zbyt długim przebywaniem w pełmym słońcu.

Gość gość
Tak sobie tłumacz. Jednorazówka. A ty na stałe. Jasne, taka jesteś tego pewna? :)

Gość gość
Jak według Ciebie Autorko powinna ubierać się dziewczyna czy kobieta w taką pogodę? :)

Gość gość
Hehe, szufladkowanie na podstawie ubioru świadczy o niskim ilorazie inteligencji. Co ma styl ubioru do "dziwkarstwa"? Czy to, że ktoś ubiera się wyzywająco od razu źle o nim świadczy? To co w takim razie powiesz o Naomi Wu pseidonim SexyCyborg, jednej z najinteligentniejszych młodych Chinek? Hę?

Gość gość
Kurde,ale po co od razu taką skrajność prezentować? Czy od razu trzeba jak k...wyglądać żeby być sexi i kobieca?Pokazać cyc i dupsko...Trzeba być jednak szm a t ą, to się zostawia dla męża i dla niego można byc czAsem takądziwk ą. A na co dzień można przecież być dalej ładną i kobiecą, założyć sukienkę, pomalować paznokcie,ładne sandałki,być pachnącą. Po co od razu robić z siebie szmat ławca? I nie chodzi o bycie kwoką, zazdrość itp. tylko godność i szacunek do siebie

Gość gość
19:29 he he...Jak cię piszą tak cię widzą. Każdy z nas wyrabia sobie opinie o kimś na podstawie1szego wrażenia, które jest niezmiernie ważne i stanowi aż 30procent naszego odbioru. Poczytaj sobie inteligentna inaczej... Nikt nie każe być zapuszczonym pasztetem albo chodzić w tunice czy spodniach albo kiecce za kolano. Czy wiesz co to db smak?

Gość gość
No właśnie - jak cie widzą tak cię piszą a większość ludzi takich strojów nie postrzega jako "dzwikarskich".

Gość gość
19:17 czy wy naprawdę jestescie takie ograniczone? Jakieś dziw k i broniące swego stylu latawicy? Jest tyle pięknych sukienek w sieciowkach, Zara, Mohito, Reserved.Sa kobiece, subtelne i tak naprawdę sexi ale nie dlatego że pokazujesz cipe ale ponieważ są delikatne i w db smaku. Mamy tyle środków żeby być atrakcyjne, buty na obcasach, sandałki do tego zadbana stopa z ładnym lakierem, długie włosy.Czy to nie wystarcza żeby być sexi?W upaly bierzesz pod uwagę nie pokazywanie cipy i cyców żeby było ci ok czy to mus? Szmaciska

Gość gość
19:24 jak cię widzą tak cię piszą*