Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość student

Ukrainka z degustacją na ulicy poprosiła mnie o "pomoc"

Polecane posty

Gość gość student

Przejeżdżałem między wydziałami uczelni i przy przystanku stała przy takim wielkim pojemnikiem na kółkach dziewczyna w stroju od knora (zielona koszulka i zielona tiulowa mini) i rozdawała takie kubki z gotowym daniem do zalania gorącą wodą, zapieczętowane. Miała 3 takie pojemniki, jeden już pusty. Stanąłem na przystanku na tramwaj i doszła do mnie i trochę nieśmiało zaczęła mówić łamaną polszczyzną (chyba Ukrainka, trzeba przyznać, że bardzo się starała) -cześć, czy wy moglibyście ochraniać stend? Ja by chciała tak bardzo w toaletę. I gdzie tutaj toaleta? Zastanawiałem się, czy to nie jakaś podpucha, ale po chwili się zgodziłem, bo i tak czekałem na tramwaj. W tym momencie zadzwonił do mnie telefon, który musiałem odebrać. Gdy rozmawiałem dziewczyna zaczęła bardzo niespokojnie się kręcić i wsuwać ręce w między uda. Patrzyła na mnie błagalnie i tak głęboko w oczy, że nie mogłem skupić się na rozmowie. Szeptałem jej tylko -już..już.. Zaraz jak skończyłem rozmowę powiedziałem jej, że wc jest na najbliższym wydziale jakieś 100 m prosto. Od razu poszła. Widziałem jak po drodze 3 razy przystawała żeby się pochylić. Czekałem ponad 10 minut i odjechał mi tramwaj, aż wreszcie wróciła. Obdarowała mnie niesamowitym uśmiechem i powiedziała -dziękuję, jeśli nie ty to ja by się zupełnie posikała i dała mi aż 3 kubki tego dania :-p Patrząc, że wróciła bez rajstop (a miała cieniutkie czarne) spytałem -a czy zdążyłaś? Ona chyba nie zrozumiała, bo odpowiedziała -ja znalazłam toalet u wejścia. Dłużej już nie rozmawiałem, bo przyjechał tramwaj. Byłybyście uprzejme uświadomić mnie, czy ta dziewczyna specjalnie akurat mnie - chłopaka o to poprosiła? Dlaczego nie jakąś dziewczynę, których akurat więcej się tam kręciło? Jak to jest, że chwilę wczesniej normalnie chodziła lub stała, a po chwili jak miałem tel. to tak się wiła? Co mogło oznaczać to zatrzymywanie się po drodze? Jak myślicie dlaczego wróciła bez rajtuz?

Gość gość
Poprosiła faceta bo faceci są bardziej wyrozumiali, laski potrafią być wrednymi pizdami i mogłyby nie chcieć jej pomóc. Poza tym faceci sa mniej obciachowi i można im więcej rzeczy powiedzieć, laski niektóre to od razu jakieś wywracanie gałkami, fochy, wyśmiewanie sie (nie wszystkie, spoko równa pannę też znajdziesz). Rajstopy sobie obsikala, albo.miala okres i sobie poplamiła albo rozdarły jej się i nie chciała żeby oczko poszło dalej i całe się porwaly.

Gość gość
No a jak gadałeś przez telefon to nie chciała się wtrącać i mówić nic ale chciała ci pokazać że bardzo chce jej się sikać i żebyś po odebraniu telefonu sobie nie poszedł. Bo czasem ludzie tak robią udają że odbierają telefon i że nie mają czasu i muszą iść.

Gość gość student
Aha, dzięki gość 18:52. A ktoś mógłby odpowiedzieć jeszcze na dwa przedostatnie pytania?

Gość gość
No przystawała bo może chciała sprawdzić czy jej podpaska nie wypadła albo czy to oczko które domniemanie.miala w rajstopach nie poszło dalej i nie widać go na przyklad

Gość gość
Albo. Kolejna moja teoria. Mogła również przystawać bo nie chciała popuścić sikow.

Gość gość student
Co to znaczy- Mogła również przystawać bo nie chciała popuścić sikow. Przecież takie przystawanie wydłuża czas :-p

Gość Marleneczka13
Wydaje mi sie ze ze mogl to byc sygnal dla ciebie ze preferuje złoty deszcz i kakaowy grad. Jak ładna to trzeba bylo dwa tazy mrugnąć okiem (to taki nasz znak jesli ktos w temacie scatu) i mialbys juz fajnego klocuszka w ustach. Echh stracileś szanse

Gość gość student
Marleneczka13 - chyba pomyliłaś wątek. Tu nie chodzi o jakieś fetysze czy inne odchylenia.

Gość gość student
Przecież chyba aby dziewczyna tak się zachowywała to musiało by jej się bardzo, strasznie mocno chcieć. A tutaj z opisu wygląda, że to nagle tak się zaczęła zginać. Czy dziewczynie może tak nagle się tak bardzo zachcieć?

Gość gość
gość student dziś Przecież chyba aby dziewczyna tak się zachowywała to musiało by jej się bardzo, strasznie mocno chcieć. A tutaj z opisu wygląda, że to nagle tak się zaczęła zginać. Czy dziewczynie może tak nagle się tak bardzo zachcieć? x STUDENT TO GEJ na INTERIA pisał że szuka facetów!!! UWAŻAJCIE na niego!!!!

Gość gość student
Bo to ktoś o 20:24 podszywał się pode mnie. A ty gościu o 20:26 nie pisz czegoś, do czego nie masz pewności. Akurat ten jakiś z interii to nie ja. Żadnych facetów nie szukam. Nawet pytania formułuję do kobiet, bo najprędzej dziewczyny będą potrafiły odpowiedzieć.

Gość gość student
ten wyżej to podszyw Jestem gejem i czekam na propozycje!

Gość gość student
Jeszcze powiedziała coś w stylu w paszczu piećdziesit a w dupu sto. Co to znaczy by nie znam ukrainskiego

Gość gość student
Sluchajcie chcialbym napisac do niej wiersz, Ale taki fajny cos w stylu Udawałaś zupe miałaś fajną pupe Pewnie twa cytrynka słodka jak malinka Itd Pomożecie?

Gość gość
Opanujcie się. Po co ta agresja. Nie macie nic mądrego do powiedzenia to zajmijcie się czymś.

Gość gość
20:47/jestes nowy na forum?

Gość gość
up Ciekawe pytania. Sam jestem ciekaw odpowiedzi pań

Gość gość
Mogłeś jej się podobać i dlatego zaczepiła właśnie ciebie

Gość gość
Ciekawe...