Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z tymi Polkami

Co to za plaga tatuaży u dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
To na klatce piersiowej jest swietne!

Gość Teppic     No1
@ Aż mnie korci żeby spytać, czy masz taką "swoją", za którą byś decydował w jej imieniu :D Oraz czy bardzo żałuje takiego traktowania.

Gość gość
No to niezly skurwysyn z ciebie. Doslownie okaleczylbys dziewczyne laserem

Gość gość
Realizm to raczej nie moj styl, ale ladne.

Gość gość
Mnie tatuaze odpychaja. Ale mam kumpla co go kreca ale on to taki ruchacz pospolity;p.

Gość gość
Nie tylko takim sie podobaja :P

Gość gość
gość dziś - lepsza okaleczona laserem niż własną głupotą, wulgarna karyno.

Gość gość
1. kobiety z tatuażami są obrzydliwe. 2.chyba, że to prostytutki, w szmaceniu się tatuaż nie szkodzi. 3. ale ciągle pkt. nr 1.

Gość Teppic   No1
@ Czy lepiej laserem, czy tuszem to jej decyzja, nie twoja. @ 4. To twoje prywatne zdanie a więc nie obowiązujący pogląd.

Gość Natanek
Jak widziaz tatuaż! To wiedz że coś sie dzieje. Zaruchasz szybciej niż myślałeś

Gość gość
Nie jestem wulgarna, ale nie ma miejsca na kulture w rozmowie z ludzmi dla ktorych znecanie sie fizyczne to norma. Nie wiem z jakiej patologii jestes, ale tacy jak ty powinni byc chemicznie kastrowani

Gość Wydziarana_Kobita
A co to za plaga łysych facetów na ulicach ? Jakaś moda czy co ? Wygląda to jakby was z obozu koncentracyjnego wypuscili.

Gość gość
Bo polak katolik musi wygladac jak samobiezne jajo

Gość gość
Mi się podobają kobiety z tatuażami. Wyglądają bardziej ciekawie i przykuwają uwagę (co muszą przyznać nawet hejterzy w rodzaju autora tematu).

Gość gość
Oczywiscie, ze to wyglada ciekawie. Wbrew temu co tu pisza dalej nie ma wielu wytatuowanych osob

Gość gość
A ja mam tatuaze i powiem tyle kto nie ma I się czepia to albo zazdrości albo po prostu go nie stać i musi nagadac żeby się wyladowac.

Gość gość
Albo mają za duże mniemanie o sobie, że oczekują od cudzych dziewczyn/narzeczonych/żon żeby im się podobaly :P

Gość mandalena12
A co jest złego w dziewczynie z tatuażem? Fajna ozdoba na ciele, każdy może robić ze swoją skórą to, na co ma ochotę. Moim zdaniem kobiety pieknie wygladają z tatuażami. Sama mam jeden na żebrach, zrobiła mi go kinga z jah love. Co lepsze, jest w kolorze, wiec dzieki temu jeszcze bardziej mi sie podoba :)

Gość gość
Tatuaże to jak graffiti niby kolorowe, ale ze sztuką nie ma nic wspólnego i jest to tanie i uliczne.

Gość gość
Po pierwsze - graffiti to uznany rodzaj sztuki, Po drugie - nie jest to tanie. Po trzecie - Punk 1 i 2 wykluczają punk 3 :)

Gość gość
Co z tymi Polkami 2018.05.30 To jakaś epidemia! Czy Polki są naprawdę aż tak upośledzone? x Nie są upośledzone, tylko niemiłosiernie zakompleksione. Zaniżone poczucie wartości i brak innych pól, na których mogłyby się wyróżnić i spełnić, a więc chwytają się najłatwiejszego, a zarazem najbardziej prostackiego sposobu - ingerencji w powierzchowność. Następuje wtedy typowy przerost formy nad treścią, ale taka wytatuowana jednostka ma złudzenie własnej wyjątkowości i oryginalności. W większości przypadków to też oznaka braku świadomości, niestety. W każdym razie, doskonała możliwość rozpoznania egzemplarza z problemami wewnętrznymi.

Gość gość
Co trzecia osoba ma "problemy wewnętrzene". Co zabawne, takie tematy jak ten mogą dac fałszywe poczucie wyjątkowości. Skoro wszystkie wytatuowane kobiety są nudne, bez osobowości, talentów, osiągnięć i zainteresiwań to ktoś taki jak ja może sobie bardzo pomiziać ego - w końcu jestem wytatuowana i mam to wszystko. Oczywiście to zwykłe wymysły zakompleksionych kretynów i takich kobiet jak ja jest bardzo dużo.

Gość gość
gość dziś Wręcz co druga osoba ma problemy z samooceną. A Twój komentarz, jego forma i styl, są jedynie potwierdzeniem. Przerażający brak świadomości. O eleganci i klasie nie wspominając.

Gość gość
Nie jestem elegancka, a co do klasy to zalezy od definicji. Za to zabawne jak czyjas dobra samoocene interpretujesz jako problemy emocjonalne, maly czlowieczku.