Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z nieznajomym na ile można sobie pozwolić

Polecane posty

Gość gość

Witam, Ostatnio byłam 2 lata temu w zwiażku i od 2 lat nie uprawiałam seksu. Mam ochote na przygody z nieznajomymi faceci często mnie podrywają, więc chce wiedzieć na ile mogę sobie pozwolić aby sie nie zarazić chor. weneryczną ani nie mieć problemów. Jak to jest, czym mogę zrobić loda? Stosunek raczej w prezerwatywie, byłemu polykałam nasienie był szęśliwy, nie mam oporów w seksie, ale z nieznajomymi boje się chorób. prosze o opienie doświadczonych kobiet

Gość gość
s

Gość gość
Ja bym na Twoim miejscu uważała i jednak szukała stałego partnera a i tak wymagałabym od niego badań bo w dzisiejszych czasach nigdy nic nie wiadomo. Nawet prezerwatywa nie daje 100% pewności.

Gość gość
gość dziś - no ale jak to ? Nie mialas zadnej przygody? Ja nawet bym sie bala zapytac faceta o badania zaraz ucieknie :O Moje kolezanki maja mase przygod, ciagle sie chwala, nie widze zeby ktoras z nich na cos chorowala, nie wiem nie znam sie ale chyba obawy autorki sa przesadzone, te choroby to pic na wode do zarabiania na naiwnych

Gość gość
dziś No dobra, ale co to zmienia, teraz prawie kazdy uprawia przygodny seks, a najczesciej ludzie w stalych zwiazkach i malzenstwach bo to nuda rutyna bo z nowym partnerem sa nowe wrazenia. Wiec choroby jakos im niestraszne, nigdzie nie widze zeby ludzie ktorzy zdradzaja, lapali choroby. Jesli wiesz cos o tym i masz przyklady to podaj chetnie poczytam, ale jak na razie nie widzialam tego przykladu w otoczeniu

Gość gość
guma

Gość gość
Z nieznajomym to wcale nie można, co to za głupie pytanie. Najpierw trzeba człowieka poznać, pogadać trochę, poprzebywac bliżej lub gdzieś obok i po obserwować. Inaczej to coś okropnego, tfu, obrzydliwego. Skąd wiadomo jak ta osoba o siebie dba i czy nie nosi w sobie jakiegoś wirusa skoro jest przypadkowa. Nie ma opcji!!!! I wam też radzę. Miejcie się na baczności i nie róbcie głupstw.

Gość gość
12.09 a co guma? Jak ma być z gumą to lepiej niech babka sobie ogórka wsadzić a facet w kaloryfer (można jeszcze zakupić te ze szczebelkami) taka sama przyjemność.

Gość gość
ja jestem zdrowy , jak chce któraś to może mnie zgwałcić sobie .

Gość gość
Zawsze prezerwatywa, zadnego seksu oralnego.

Gość gość
gość dziś - może trudno Ci będzie w to uwierzyć ale nie miałam żadnej "przygody" i takowych "przygód" nie szukam. Mam swoje zasady i relacje z facetem traktuję bardzo poważnie a nie w kategorii "przygody" :). Nie znaczy to, że czekałabym do ślubu ale najpierw trzeba mężczyznę poznać, przywiązać się do niego i przede wszystkim ZAUFAĆ a i tak nigdy nie ma się pewności. Wiele chorób Autorko przebiega bezobjawowo i jest praktycznie nie do wyleczenia. Poczytaj o wirusach HPV, HCV. Czytałam, że 85% mężczyzn, którzy mieli w życiu więcej niż jedną partnerkę są nosicielami wirusów zapalenia wątroby nawet o tym nie wiedząc. Nie wspominam nawet o kobietach lubiących tak jak Ty i Twoje koleżanki tzw. "przygody". Pozdrawiam i życzę Tobie Autorko i Twoim koleżankom, o których wspomniałaś więcej myślenia i świadomości o pewnych sprawach.

Gość gość
dziś ile masz lat Teraz kazdy 20 latek ma WIECEJ niz 1 kobiete, wiec idac tym tropem nalezalo by wiazac sie z prawiczkami z gimnazjum :O jak jestes starsza to byly to inne czasy i seks byl inaczej postrzegany niz teraz

Gość gość
Nie jestem jakąś cnotą, ale są granice. Wy naprawdę jesteście w stanie tak po prostu bzykac się z kimś obcym???

Gość gość
seks jest super

Gość gość
Dokładnie, potrafię być prawdziwym żywiołem w łóżku :) jednak przekonać może się o tym bardzo, bardzo niewielu :)

Gość gość
tzn pytasz faceta -czesc przynies wyniki badan na hiv na nastepna randke

Gość gość
x

Gość gość
tylko diabeł się cieszy , że ludzie same wchodzą w jego sidła . A podziemny ogień piekielny jest taki palący ...

Gość gość
gość dziś - jestem starsza i niestety seks był inaczej postrzegany i nie było tyle zdrad i wzajemnego oszukiwania się co teraz.

Gość gość
x

Gość gość
y

Gość gość
gora na loda albo w gumie

Gość gość
"wiec idac tym tropem nalezalo by wiazac sie z prawiczkami z gimnazjum" x albo z tymi z kafeterii :D

Gość gość
tylko anal po przygotowniacha

Gość gość
a