Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mimonkowa11

Czuje się podle

Polecane posty

Gość Mimonkowa11

Pierwszy raz stalo się coś że totalnie zapomniałam o. Bożym świecie. Nie wiem teraz już nie tylko co mam robić Ale też jak mam się czuć. Jakieś 2 tyg temu zostawił mnie facet.z gownianego powodu..ale zdarzało się już tak z 5 razy bo on po operacji guza mózgu ma problemy z emocjami i agresją.wiele razy cierpiałam przez niego.zawszw walczyłam. Lecz ostatnio totalnie przegial..po całej klotni wyzwiskach czy grozbach. Dałam sobie totalnie spokój. Poznałam kogoś i zaczęłam wkładać swój czas w nową relację by wreszcie odciąć się od tego toksycznego faceta. I niestety jeszcze że względu na moją sytuację mieszkam u niego.ale zauważył że chyba zaczynam z kimś spędzać czas...i mocno się wkurzył że łamie mu serce itd. I..zaczelam gadać głupoty że ciągle coś nas dzieli ciągle się rozstajemy. Zaczekam się śmiać że gdyby dziecko nas połączyło to byłby znak od Boga. No i stało się...przespalismy się.. Z myślą że będzie z tego jakis owoc. Lecz teraz myślę że to owoc głupoty mojej:( Co do mojego ex kocham go Ale już nie mam ochoty walczyć o niego...bo boję się jego agresji...a co tego którego poznałam to chciałabym to kontynuować Ale boję się że sumienie będzie mnie gryzlo. Jestem w totalnej dupie..nigdy w życiu nie zrobiłam nic tak durnego

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować