Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewyzyta30

Mąż nie zgadza się na kochnka

Polecane posty

Gość Niewyzyta30

Ja to przeforsować ? Ogólnie uprawiamy sex 7-10 razy w ciągu cyklu ale ja bym chciała inaczej a on nie :p

Gość gość
Ja z kolei namawiam żonę żeby znów zaczęła się puszczać bo chcę znów poczuć ten dreszczyk podniecenia i zazdrości... Jakiś młodziak byłby idealny.

Gość gość
Łeeeee... to nie fair !!!

Gość gość
Raczej nie przeforsujesz, a tylko przyprawisz mu rogi przy jakiejś okazji, a jak juz zasmakujesz w tym, zaczniesz to robić częściej. Taka ludzka natura. ;)

A co on ma do gadania? Jak ty go ustawiłaś? Zauważ że wszystkiego ci zabrania. Postaw na swoim, bądź silna, masz prawo do kochanka. Nie będzie ci twój mąż mówił że tylko z nim wypada sypiać. Postaw sprawę jasno albo masz kochanka, albo odchodzisz, tu nie ma co się pieṛdolić. Jak mu zależy na tobie, to zmięknie i pozwoli ci mieć kochanka. A jak będzie chciał rozmawiać, to pokaż mu swoje na fejsie swoje koleżanki, każda żonata a ma kochanka. Nie będzie miał wyjścia a jak podniesie głos, to zaraz dzwoń na policję. Tam opowiesz że jesteś bita i molestowana, bo twój mąż nie zgadza się na kochanka.

Gość gość
dziewczyno, zakazany owoc smakuje lepiej, zastanów się, czy chcesz kogoś na stałe. Później zaczynają się fochy, sceny i takie tam. Postaw na akcje spontaniczne, no i nie pytaj męża czy możesz, bo odpowiedź jest jedna.

Gość gość
Tak zdecydowanie posłuchaj Nowego, potem Twój mąż wniesie sprawę o rozwód z twojej winy i zostaniesz z niczym. To bardzo mądry gość. Pomaga rozpieprzyć wszystko co się w życiu ma!

Gość Sevrinerro
Osobiście jestem młody bo 23 lata i nie wiem jak już to pojmować ale wydawało mi się że jak już się na kogoś decydujemy to z tym kimś jesteśmy do końca nie ważne że coś nam nie pasuje staramy się to naprawić. Z drugiej jednak strony jeżeli ty chcesz mieć kogoś na boku to nie zdziw się że on też będzie tego chciał. Osobiście bym chyba się jednak zgodził gdyby mnie zapytano o coś takiego, ale aby nie było potem płaczu że ktoś kogo bęziesz miała na boku na dlużej ciebie odrzuci całkowicie a tobie się już nie będzie chciało nikogo szukać a twój mąż zdecyduje że poza domem jest ktoś lepszy od ciebie.