Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to normalne??

Polecane posty

Gość gość

Moj partner mieszka z mama, bratem i jego zona. Każdy ma osobna lodówkę, osobne jedzenie. Zawsze było tak ze mój partner z mama gotowali dla siebie i jedzenie tez mieli wspólnie, a tamci osobno. Nawet mięso podpisywali, mając aluzje ze ktoś wziął od nich bo jest podpisane. I podkreślam, ze jego zona mojemu partnerowi nigdy nie gotowała i tak przez kilka lat. Ale od pewnego czasu to sie zmieniło. Zaczęła gotować swojemu mężowi, i mojemu partnerowi i tyle. Nie tej mamie ktora tez tam mieszka tylko i WYŁĄCZNIE swojemu mężowi i mojemu partnerowi. Czy to jest normalne? Bo skoro zamierzałaby robić domowe obiadki wszystkim mieszkańca to robiła by tez tej mamie, a nie tylko 2 os. I oni sobie jedzą przy stole w trójkę a jego mama musi iść i sobie zrobić sama. A oni tak jakby żyli w wesołym trojkoncie. Jakby ona nagle miała 2 mezow nie jednego. Zagaduje do niego, gapi sie na niego. Jak przychodzi to krzyczy 'jeee Krzysiek przyszedł ' tylko ze zdziwienie jak przyjdzie ze mną kopara jej opada. On uważa ze to normalne. I czasami jak są razem w kuchni to tak jakby ociera sie o nią. Jakby chciał ja dotknąć. A ona nie ma nic przeciwko.

Gość gość
aaaa czemu oni mieszkają na kupie? Czemu Ty i partner nie mieszkacie razem?

Gość gość
Oni rzekomo nie maja pieniędzy, nie maja pracy, mieszkają tam za darmo, takie darmozjady. Ale na jedzenie itd o dziwo maja. Skąd to nie mam pojęcia. A on uważa ze nie bylibyśmy w stanie utrzymać sie razem. Tylko dziwi mnie ta sytuacja z ta zona jego brata. Dla niego to jest 100% normalne. Tylko szkoda ze wygląda to tak jakby miała 2 mezow.

Gość gość
Tak jakby albo zapowiadał sie romans, albo już był.

Gość gość
Widzisz że on leci na bratową, szuka kontaktu, dociera się o nią, dotyka a Ty dalej z nim jesteś i największy twój problem to to, że bratowa mamusi zupki nie ugotowała???

Gość gość
Dla niego to normalne. Serio? :D