Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyobcowanystarzecwcieledziecka

Ludzie śmieją się z mojej inności

Polecane posty

Nie żebym ubolewała i płakała 'Jestem zbyt inteligentna w stosunku do moich rówieśników'. Nie, nic z tych rzeczy. Staram zachowywać się przeciętnie i konwencjonalnie, ale nie zawsze mi wychodzi. Słucham raczej pianina, fortepianu. Chopin, Bach, ale również współcześnie :/ Lubię filmy z lat 60-tych itd. Często mówię górnolotnie i niezrozumiale. Podobają mi się ubrania gotyckie oraz wiktoriańskie, chociaż nie ubieram się tak, bo nie mam kasy, takich ubrań zbytnio nie ma po prostu, no i reakcja rówieśników... Wiem, że to nie brzmi jak największy problem świata, lecz zdaje się, że ludzie biorą mnie za świra. Zazwyczaj jak powiem, że słucham Chopina to śmiech na sali. Niby już przyzwyczajenie. Jednak poniekąd jest mi przykro, aż boję się mówić cokolwiek o sobie, bo wiem, że nikt tego nie potraktuje tak neutralnie, nikt nie uszanuje. :(

Zapomniałam dodać, że uwielbiam mitologię grecką zarówno jak i rzymską.

Gość gość
, www.opole.pl

Gość gość
nie przejmuj się, popatrz sobie co jest najbardziej popularne: disco polo, filmy typu "Botoks", na majówkę toksyczny "gryll" i piwsko większość zawsze była i będzie prosta ciesz się że do tego nie pasujesz bądź sobą i teraz w internecie mozna znaleźć ludzi, którzy lubią podobne rzeczy, jest to o wiele łatwiejsze niż kiedyś, wszelkie grupy na fb, fora

Do komentarza nade mną. Bardzo dziękuję. Może znasz jakieś fora/grupy o takiej tematyce?