Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu niektorzy faceci zaczynaja szukac kobiety ok 40 stki?

Polecane posty

Gość gość

jak sa juz siwi, lysi, z brzuchami, ze zmarszczkami, niektorzy naprawde wygladaja kiepsko i zaczynaja dopiero szukac ... bez powodzenia i nie maja juz w czym wybierac. Nie oklamujcie sie ze jest inaczej. a jak byli mlodsi to mogliby znalezc ladna dziewczyne a na starosc zadna co niektorych nie chce jak chcieli korzystac z zycia, imprezowac, bawic sie , cieszyc wolnoscia itp jak zwal tak zwal to niech dalej tak zyja, jaki sens szukac kobiety na starosc jak juz stracili urode i zainteresowanie wiekszosci kobiet Czy facetom sie wydaje ze sa zawsze towarem do wziecia bez wzgledu na swoj wiek?

Gość gość
I bardzo im tak dobrze he he

Gość gość
Ty się martw o siebie. To co opisałaś w stosunku do facetow koło 40 tyczy się kobiet już pod 30. Też mogą sobie szukać, a nikogo zainteresowania już nie wzbudzają.

Gość gość
18.22 ta jaaasne, jak kobieta jest ladna, dba o siebie, o swoja figurę to ma większe szanse kogoś znaleźć niż zapuszczony facet z łysiną i piwnym brzuchem który tylko przed TV siedzi i nic ze sobą nie robi. No chyba ze jakąś desperatke znajdzie...

Gość gość
Poza ksiazetami (Meghan Markle, Kylie Minoque) czy znanymi gwiazdami (Piryanka Chopra) i milionerami (Ewa Minge) to faktycznie laski po 30 nie maja powodzenia. To glownie biedne spasione i stare retary maja wymagania, ale zwykle zyja w swiecie swych marzen.

Gość gość
18.32 a 30-40latkowie nie lepsi, ze świecą szukać przystojnego w tej grupie wiekowej.

Gość gość
to prawda, mam 45 lat i nigdy nie spotykałam sie z równolatkiem, ani starszym, jakoś mnie brzydzą te trupy. Zawsze facet był ode mnie młodszy, zwykle jakieś 8 lat.

Gość gość
faceci z brzuchami z lysina mysla ze sa sexi

Gość gość
heh, baby z cyckami na poziomie pepka mysla ze sa kobiece... szukac meza jak sie przekroczy 30, skonczyla sie mlodosc, nie ma w czym wybierac i wielkie zale, placze, wolanie na puszczy za "prawdziwymi facetami" - a taki prawdziwy niby czemu mialby zwrocic uwage na zdesperowana, starzejaca sie prukwe? bylo sie nie bawic, autorko, dotychczasowe zycie, tylko meza znalezc sobie. za dlugo wybieralas, zostalas z reka w nocniku i zamiast spojrzec na swoje bledy to szukasz wad u innych... typowa polska kretynka