Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Odkąd noszę jeansy super skinny fit do pracy

Polecane posty

ludzie zwracają na mnie uwagę, widać to po spojrzeniach. Wcześniej gdy nosiłem jeansy slim fit ludzie nie zwracali uwagi, a przynajmniej tego nie dostrzegałem jak teraz. Fajnie.

Gość gość
pfff !! kurrwo gejuchu zajpenay ścierwo zdychaj !!! żeby ci nasrał mmenel murzynski do mordy

Gość gość
Bo teraz, już nawet z daleka wyglądasz jak taki rasowy 100% pedaluch. Wcześniej nie mieli co do tego wątpliwości jedynie ci co z tobą pracowali.

wielu młodych facetów je nosi, takze tutaj, ja nie rozumiem co w tym dziwnego poza tym, co dziwnego w tym ze istnieją pe*aly takie jak ja? naprawde normalne to jak kolejny tydzien przychodzi do sklepu taki typ i sie jara tym ze widzi pe*ala? żenada. :o

Gość gość
Dla ludzi o niskiej inteligencji jaranie sie odmiennoscia to rodzaj rozrywki

Dziewczyny chodzą w legginsach, a ja mam się kisić w bojówkach czy innych worach? No way. Nie dość że lato, upał, to jeszcze musimy nosić długie czarne spodnie. Kupiłem sobie takie cienkie bawełniane jeansy w NewYorker ktore są chlodniejsze i przez to ze przylegają do nog maksymalnie latwiej odprowadzają cieplo i pot. Poza tym są wygodne, bo nic nie telebuta sie miedzy nogami i elastyczne, a ja mam dosc gimnastyki w sklepie i na magazynie zeby jeszcze sobie robic pod gore z luznymi straightami. Poza tym, 300 lat temu spodnie jakiekolwiek byly symbolem meskosci, kobiety nie mogly ich nosic. Dzis jak widac zaczyna sie ten trend obracac do gory nogami :o juz facetom nie przystoi ich nosic, bo mogą być "niemeskie". 300 lat temu, spodnie jakiekolwiek byly wlasnie meskie! i to kobietom nie wolno ani nie przystalo ich nosic!