Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2018 Mężowi mówiłam wczoraj ze idę na dietę :) on się zaczal śmiać mówi Ha Ty byłaś już na milionie diet i nawet jednego dnia nie wytrzymałas aby nie zjeść batona lion ( moja miłość zaraz po mężu ), i był w szoku bo dziś cały dzień go nie jadłam , zamiast niego zjadłam twix , oboje stwierdziliśmy ze małymi kroczkami do przodu I będą efekty na wadze - cel 50 kg , w tej chwili wazę 102. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2018 mąż by Cię wytrzepał porządnie od tylca to by szybko waga schodziła . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Czerwiec 2, 2018 Jutro zjedz sobie Grzeska a pojutrze Pawełka : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2018 Małymi kroczkami do przodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2018 Gratulacje, ja stosuję zasadę, że wszystko można jeść, ale w małych ilościach, więc teraz jem czekoladę kostka po kostce, zamiast tabliczki w całości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2018 tylko nie wydziwiaj jedna z drugą , bo kobitka to powinna mieć ciałka trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2018 Moim zdaniem nie musisz się odchudzać zmień męża a nie ciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylvix 0 Napisano Czerwiec 4, 2018 Może wypróbujesz bloker apetytu SlimmerTime? Gorąco polecam :) Sprawdź sama: http://track.easyprofits.com/1ce2421 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia12312312312411 Napisano Czerwiec 5, 2018 http://najlepszeporady.vg1.pl/readarticle.php?article_id=4 Brawo trzymam kciuki, pamiętaj żeby od czasu do czasu pozwolić sb na coś słodkiego dla podbudowania psychiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach