Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice chcą żebym zajmowała się dzieckiem straszej siostry

Polecane posty

Gość gość
U mnie była podobna sytuacja, siostra chciała by jej bawić dziecko za darmo a ja przez wakacje zgodziłem się na 300zł miesięcznie a po wakacjach powiedziałem 1000! Już nie chcieli, chwilę później prosili bym chciał za 950 a ja powiedziałem że teraz to zarabiam 1500 i mam wyjebane. Suma sumarum siostra musiała zrezygnować z pracy w której zarabiala 6000... nie bądź fraierem chocbys miała ten czas spożytkować na dlubanie w nosie to zawsze lepiej wpaść na jakiś pomysł niż zmieniać pieluchy za fraier. Miej swoje życie choćby to było oglądanie netflixa.

Gość gość
Ja bym zaproponowała podpisanie umowy i wynagrodzenie albo wyjechała. Bez umowy nie pracuj bo kasy nie zobaczysz. W domu powiedz wprost, ze masz wypominaną każdą złotówke i zdecydowałas sie isc do pracy. Więc albo umowa albo wyjazd.

Gość gość
"Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm" Produkt kupimy za pośrednictwem tej strony : http://nplink.net/kV3xzEzE