Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjścia waszych facetow

Polecane posty

Gość gość

jak u was wyglądają wyjścia waszych facetów z kolegami, u mnie nie mieszkamy razem on wychodzi praktycznie codziennie czasem wg nie gadamy ze sobą bo nie ma przez to czasu, czasem krócej się przez to widzimy... co myślicie, jak to u was wyglada ?

Gość gość
Wychodzi, kiedy chce. Ja o nie kontroluję. Nie mam tez potrzeby codziennie z nim gadać, więc wystarczy mi sms - idę w miasto, będę późno. Wtedy nie dzwonię, bo mu nie chcę przeszkadzać. W drugą stronę to działa tak samo. Nie jest to u nas powód do kłótni.

Gość gość
ja właśnie mam duże potrzeby kontaktowania się z kimś zawsze proszę o wiadomość że wrócił do domu, jak może to czasem mi odpisuje też będąc z nimi ale czasem przez nich mnie olewa a to nie jest chyba ok

Gość szry
nie jest ok zabierac czas i uwage, kiedy nie spedzacie czasu razem. okej, mozesz napisac - twoje prawo. jego prawem jest nie odpisywanie po 5 sekundach (lub nawet w ogole) - masz obsesje kontroli, jeszcze troche i popadniesz w psychoze. gdybys umiala zaufac to bys takim bluszczem nie byla, albo zapanuj nad soba, albo idz z tym do psychologa, albo nie badz zdziwiona, kiedy facet sie w koncu wkurzy ciagla kontrola i wymaganiem stalej uwagi, jaka powinno poswiecac sie conajwyzej malym brzdacom; i powie ci DOSC.

Gość gość
jestem też po dłuższym związku gdzie mieszkaliśmy razem i głównie wychodziliśmy razem

Gość gość
nie mam obsesji ale nie wiesz ile rzeczy przez jego wyjścia się psuje miedzy nami

Gość gość
Wychodzi codziennie z kolegami? Noo bardzo towarzyski, może do klubow chodzą? Może są tam tez ,,koleżanki"? I wtedy hmm nie ma czasu Ci odpisywac...Ja bym takiemu nie ufała

Gość gość
alkoholu nie pije ale do innych używek juz skłonny, często umawiamy się by coś dogadać przez tel a dla niego ważniejsze jest wyjście to chyba średnio ok

Gość szry
23:31 natomiast wiem ile rzeczy TY PSUJESZ przez te swoja obsesje kontroli i ciagle wymaganie poswiecania uwagi. ZACHOWUJESZ SIE JAK MALE DZIECKO "tu jestem" "patrz na mnie" "mow/pisz do mnie" "jestem najwazniejsza i nikomu nie wolno tego podwazac, BO JA TAK CHCE". tego typu komunikaty wysylasz. czyli napsute jakies 97-98%. NIC DZIWNEGO ze musi od ciebie odpoczywac, wysysasz z czlowieka energie jak wampir krew. nie wierzysz? IDZ DO PSYCHOLOGA. nawet nie w swojej sprawie, po prostu opisac codziennosc i sie zapytac o konsekwencje swojego "bluszczu". bedzie to najbardziej obiektywna opinia, mimo to poczujesz sie skarcona, zapewniam. drugi wpis z tej samej godziny - ty to jestes po prostu niereformowalna. nic dziwnego ze "nie ufalabys" - sama dokladnie to robilas lub robisz, jestes w stanie oceniac innych tylko przez wlasny pryzmat. nie, nie tlumacz SIE (domyslnie mi, ale to tak nie dziala), jaka to jestes swieta a wszyscy faceci to chodzace diably. obracanie kota ogonem nie zadziala. jedyne co mozesz jeszcze pokazac to nienawistne i ograniczone postrzeganie swiata. i na mnie to nie zrobi zadnego wrazenia.

Gość gość
Wychodzi codziennie z kolegami? Noo bardzo towarzyski, może do klubow chodzą? Może są tam tez ,,koleżanki"? I wtedy hmm nie ma czasu Ci odpisywac...Ja bym takiemu nie ufała To NIE jest mój wpis. oceniasz tylko mnie a nie znasz calej sytuacji między nami, tego że nie naciskam jak nie odpisuje, nie chce gadać nie gadam z nim, nie wiesz ile rzeczy psuje na codzień i nie wiesz jak przez pewne używki sie zachowuje