Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

uzależnienie od stilnoxu.

Polecane posty

Gość gość

Od paru lat mam problemy ze snem więc zażywałam różne leki,raczej uspokajające i ,z lepszym lub gorszym skutkiem ale pomagały.Od 3 lat lekarz psychiatra przepisuje mi Stilnox.Początkowo, dorażnie,zażywałam 1/2 tabletki i pomagało.Świetnie się wysypiałam i nie było problemuOd roku zaczęłam zwiększać do 1 tabletki ,czasami codziennie.po roku czyli aktualnie przyjmuję lek codziennie 1 tabletkę,zawsze o jednej godzinie tj:ok.22 -23 godz,ostatnio około 3-4 tygodni jak zbliża się godzina przyjęcia tabletki mam dolegliwości: drżą aż do bólu mięśnie,boli mnie żołądek ,wątroba,okolice trzustki w ogóle prawie cały brzuch,odwiedzam toaletę,często mam podwyższone ciśnienie krwi i tętno, no po prostu koszmar,Do tego jeszcze gula w gardle, straszny niepokój i myślę,że to już.......Kiedy w takim momencie zażyję tabletkę Stilnox,po pół godzinie wszystkie dolegliwości powoli wracają do normy, po prostu czuję fizycznie jak wszystko ustępuje.Po ok. 3 godzinach zasypiam i śpię 6 godzin.Myślę,że to jest uzależnienie,czy ktoś z Państwa miał coś takiego,takie dolegliwości.Proszę o informacje co robić,jak z tego wyjść.Dziękuję i oczekuję na miłe rozmowy. Drażeta.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować