Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2018 Od paru lat mam problemy ze snem więc zażywałam różne leki,raczej uspokajające i ,z lepszym lub gorszym skutkiem ale pomagały.Od 3 lat lekarz psychiatra przepisuje mi Stilnox.Początkowo, dorażnie,zażywałam 1/2 tabletki i pomagało.Świetnie się wysypiałam i nie było problemuOd roku zaczęłam zwiększać do 1 tabletki ,czasami codziennie.po roku czyli aktualnie przyjmuję lek codziennie 1 tabletkę,zawsze o jednej godzinie tj:ok.22 -23 godz,ostatnio około 3-4 tygodni jak zbliża się godzina przyjęcia tabletki mam dolegliwości: drżą aż do bólu mięśnie,boli mnie żołądek ,wątroba,okolice trzustki w ogóle prawie cały brzuch,odwiedzam toaletę,często mam podwyższone ciśnienie krwi i tętno, no po prostu koszmar,Do tego jeszcze gula w gardle, straszny niepokój i myślę,że to już.......Kiedy w takim momencie zażyję tabletkę Stilnox,po pół godzinie wszystkie dolegliwości powoli wracają do normy, po prostu czuję fizycznie jak wszystko ustępuje.Po ok. 3 godzinach zasypiam i śpię 6 godzin.Myślę,że to jest uzależnienie,czy ktoś z Państwa miał coś takiego,takie dolegliwości.Proszę o informacje co robić,jak z tego wyjść.Dziękuję i oczekuję na miłe rozmowy. Drażeta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach