Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewice po 30tce.

Polecane posty

Gość gość

Czy takie kobiety istnieją? jeśli tak,to z czego wynika ich 'stan'? Nieśmiałość,brak urody,niechęć,aseksualizm? Jak mężczyźni odbierają takie kobiety? Jak byście zareagowali na taką wiadomość? Czy taka kobieta jest 'złą' kochanką?

Gość gość
Znam taką , zwykła kobieta i nie głupia. Ja bym ją chciał ale ona o tym nie wie. Wiem , że chciała by mieć męża itd. W związku nigdy nie była.

Gość gość
To dlaczego jest sama?

Gość gość
gość dziś Skąd wiesz,że jest dziewicą? Nie bałbyś się ,że seks z taką kobietą na początku nie byłby super?

Gość gość
Wątpię żeby nie była dziewicą , nie jest taka całkiem piękna i to chyba dlatego sama . Znamy się od małego i widzimy co dzień. Dla mnie to ona jest idealna na żonę .

Gość gość
To co stoi na przeszkodzie?

Gość gość
Nie miałbyś oporów przed seksem z nią?

Gość gość
Jednym z powodów jest to , że ja nie chcę mieć dzieci a ona wydaje mi się by chciała mieć , choć pewny nie jestem. Dlaczego miałbym mieć opory ? znamy się od małego , bawiliśmy się razem.

Gość gość
Bo seks z dziewicą chyba na początku sprawia pewne 'problemy'. Różnie mężczyźni do tego podchodzą. A może lepiej zrób coś zamiast gdybać,zaproś ją gdzieś,reszta może się jakoś ułoży.

Gość gość
rozdziewiczenie i nauka seksu kobiety to bardzo przyjemna rzecz bez względu na wiek :)

Gość gość
Hmmm..a ja myślałam,że jest odwrotnie ;)

Gość gość
Rozne sa zyciowe zawirowania. Ciezko mi uwierzyc ze kobiety takie istnieja bo teraz to wiekszosc sie puszcza dla zasady. Ja to taki zryty beret co tylko dziewica jest dla niego pelnowartosciowa. Ale nie przejmujcie sie kobitki wiekszosc facetow akceptuje to ze nie jestescie dziewicami. Ale czasem musza sobie to odbic "na boku". Zreszta skads sie to bierze ze bogaci placa sporo za dziewictwo a mogliby miec za ta kase caly harem pieknych i mlodych z malym przebiegiem. Dlatego gratuluje wszystkim tym co potrafia wytrwac w czystosci. Wspolczuje tylko jesli trafia na nieodpowiedniego faceta.

Gość gość
gość dziś Czy takie kobiety istnieją? x Witam. I żegnam. Na marginesie, odpowiadając, nie dopuszczam do siebie facetów, bo każdy do tej pory chciał mnie tylko wykorzystać.

Gość gość
Powiem tak, prawiczków jest 10x więcej niż dziewic, w tych czasach trafić na 15 letnią dziewicę jest ciężko i to bardzo ;) sporo się nawet do tego nie przyznaje, a faceci to niby tacy ruchacze, a jakoś jest od groma prawiczków...

Gość gość
Seks pewnie jest nudny z taką kobietą. JAk to jest panowie?