Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa grubaska doczepia sie o słodzenie, irytuje mnie

Polecane posty

Gość gość

witam moja tesciowa przechodzi samą siebie, przyczepia sie ze za duzo słodze, ze bede mial cukrzyce, rzeczywiscie sporo slodze 3 lyzeczki ale to tyle 3 lyzeczki cukru na dzien, a ona co mimo ze picie wszystko light, kawy nie slodzi, cherbaty to zjada cala blache placka do ktorego daje cukru z pol kilo, powiedzcie mi gdzie logika, albo w barze jak jestesmy ja zamawiam np sredniego kebaba, normalna cole, a ona najwiekszego jeszcze z extra miesem i wszystkimi sosami dodatkami jakie są do tego cola light i upomina mnie ze ja sporzyje za duzo cukru i bede gruby, a jestem normalny szczuply 70 kg wagi ona 120

Gość gość
Spytaj ją, ile on słodziła.

Gość gość
Cherbata przez Ch? Hahah o kurwa.

Gość gość
ten co zwraca uwage na pisownie jest pewnie tez gruba ociezala swinia jak moja tesciowa

Gość gość
Masz rację. Właśnie wjebalam wielkie frytki. Ale przynajmniej znam ojczysty język

Gość gość
No to kurwa facet żeś czy baba, jak ci teściowa wyjeżdża z takim tekstami to odpyskuj jej żeby sie swoimi kilogramami nadwagi zajęła. Jak dasz jej wejść na głowę, to zacznie ci zaglądać do sypialni i udzielac rad.

Gość gość
naprawde taka mamy zajebista ojczyzne ze warto dbac o jezyk i cala jebana polszczyzne, walic ten durny jezyk, polaczki zazwyczaj takie sa ze szukaja chuja do dupy pewnie dlatego nawymyslali, ch,h,u, ó, ą, ę,rz, ż itd

Gość gość
jak pyskuje do teściowej to zona strasznie potem na mnie sie wyzywa

Gość gość
gość dziś Masz rację. Właśnie wj**alam wielkie frytki. Ale przynajmniej znam ojczysty język lapka.gif x To uważaj żebyś się nie zakrztusiła tymi wielkimi frytkami, a przy okazji downico, jak już się chwalisz tak ojczystym językiem to nie bluzgaj go "ku**ami i wpier**laniem" bo się hipokrytko sama głupotą pogrążyłaś.

Gość gość
Jesteś patologiczna karyna.

Gość Kafe Kasandra
Twoja żona będzie gruba jak teściowa.

Gość gość
Chcesz mieć małego downa za karę? To uważaj bo ci zaraz dopomoge. Chociaż nie bo szkoda dzieciaka na zjebana matkę cherbaciare. Przekleństwa to część języka o ile są pisane poprawnie. A frytka się nie udlawie bo juz w brzusiu :classic_cool:

Gość gość
No to zastanów się czy w ogóle taki układ ci pasuje ty i żonka+teściowa jadąca po tobie. Pomyśl, żona po tobie jedzie jak dogadasz jej matce, a jak jej matka docina tobie to milczy. Pogadaj z nią, że to wy stanowicie małżeństwo i macie się wspierać i trzymać sztamę, a nie ona z mamusią, bo jeśli tak to niech wraca do mamci

Gość gość
gość dziś Chcesz mieć małego downa za karę? To uważaj bo ci zaraz dopomoge. Chociaż nie bo szkoda dzieciaka na zj**ana matkę cherbaciare. Przekleństwa to część języka o ile są pisane poprawnie. A frytka się nie udlawie bo juz w brzusiu cool.gif x E ty przygłupia wpierdalaczko frytek, nawet nie jestem nią ani autorką. Bez odbioru downico.

Gość gość
Chapaj dzide żeby zamknąć te jadaczke :classic_cool:

Gość gość
jesz tyle downico żeby podnieść swoją samoocene, WZRASTA TWOJE EGO W MIARE JEDZENIA CHYBA

Gość gość
jestes zapasiony wiepsz i tyle tak ja ta tesciowa