Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szpitalu po porodzie, mąż przywiózł koktajl z truskawek, ale...

Polecane posty

Gość gość

Są to truskawki od naszej ciotki. Nie pryskane itp... Zblendowal poprostu z małą ilością mleka. Mogę??

Gość gość
Otrujesz się, wyrzuć!

Gość gość
Możesz.

Gość gość
jak jestes w szpitalu to spytaj pielęgniarki albo lekarza

Gość gość
Ja bym się wstrzymała, raczej napewno wysypie dziecko... Ja mam 8 miesięcznego szkraba i jeszcze go wysypuje jak zjem a to juz niemowlak

Gość gość
jak jesteś w szpitalu to zapytaj lekarza:D , ale nie, kafeterianki wiedzą lepiej....

Gość gość
Nie, przez najbliższe trzy lata nawet się nie zbliżaj do truskawek!!! Tylko woda i chleb!

Gość gość
Moje dziecko ma 2 miesiące i żadnej wysypki od truskawek które zjadam.

Gość gość
moja 2 mczna córka dostała wysypki całe plecy w czerwonych krostkach 7 godzin po tym jak zjadłam tylko 3 truskawki, posmarowałam ją fenistilem i nie było śladu rano

Gość gość
Moje małe ma 12 dni od 4 dni pochłaniam ogromne ilości truskawek. Nic mu nie jest. Nie ma diety karmiącej!! Jadłam wczoraj i prEd wczoraj smazonego kotleta i tez nic mu nie jest

Gość gość
Truskawki uczulają. Jeśli karmisz piersią poproś o jabłka. Te możesz bezkarnie jeść, szarlotkę również.

Gość gość
Przestaniesz z tymi truskawkami? Nudne się to robi, już któryś z kolei post w ciągu paru dni. Karmisz piersią - JESZ NORMALNIE WSZYSTKO, koniec kropka. Chyba, że dziecko wykaże na coś alergię - wtedy odstawiasz alergen. Ale to są rzadkie przypadki, wbrew temu co na kafe wmawiają.

Gość gość
Ja jadlam truskawki, cytrusy i wiele innych rzevzy, ktore niby uczulaja s moim dzieciom nic nie było. Jak masz aleegika to szybko sie dowiesz a jak nie to po co miesiącami odmawiac sobie wielu rzeczy? To nie ma sensu.

Gość gość
Ja jadłam truskawki i rzodkiewki dzień po porodzie i karmiłam synka piersią i nic mu nie było. Nie wiem czy śmiać się czy płakać nad tym wymysłem polskim, że jak się karmi piersią to nic nie można jeść.

Gość gość
najrozsadniej sobie darowac. Sprobuj 2,3 truskawki i zobaczysz czy cos sie dzieje

Gość gość
Mi położna kazała jeść tylko chleb i pić wodę ale przygotowaną, bo od mineralnej może dziecko boleć brzuszek. I tak kazała jeść dopóki nie skończę karmic...

Gość gość
Można jeść wszystko tylko trzeba obserwować dziecko. Ja truskawki jem na kilogramy i małemu 7 tyg. nic nie dolega.