Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój najlepszy przyjaciel jest żonaty i zakochany we mnie

Polecane posty

Gość gość

Znamy się ponad 2 lata . On pracuje w weekend y daleko od domu. Zakochał się we mnie dlatego że jestem przeciwnoscia jego zony. Ona chisteryczka, czepiajaca się o wszystko. Mają wspólną firme, duży dom i dzieci. Jest bardzo surowa dla Niego i dzieci, niema z Nimi dobrych kontaktów. Wie o Nas i jest strasznie zazdrosna. Nie potrafię jej zrozumieć, powiedzialam Jej że laczy nas tylko przyjażń i nic więcej to pewne. Ale ona cały czas go atakuje. Faktycznie spotykamy się często, zakupy, kino, restauracje, wspolne imprezy po nich hotel i sporo rozmów telefonicznych, ale nie ma mowy o zadnym seksie. Ostatnio do mnie zadzwonila gdy bylam z Nim na zakupach, z ogromnymi pretensjami. Zarobiła mi taki wstyd wariatka że jej twardo ppowiedzialam żeby zaczeła się leczyć. Ale właśnie nakręca Go coraz mocniej i zakochuje się we mnie jeszcze bardziej. Jestem ciekawa Waszych opinii na temat takiej przyjaźni

Gość gość20
Co myślimy to ci zaraz napisze. juz ja znam takie jak ty..amatorki jabłek z cudzego ogrodu. Przyjaciółeczki niby wyrozumiałe i wiecznie współczujące zawsze sluzace dobra radą i nastawiajace przeciwko żonie i jego rodzinie. Na zakupy imprezy i gdzie tam bądź ten pan ma z kim chodzić i tobie nic do tego łapy precz od cudzych chłopów atencyjna dzivvko. Inaczej cie nie nazwę bo twoje intencje są oczywiste

Gość gość
Chciałam się z Nią zaprzyjaźnić, i nawet byłam u Nich. Ugościła mnie b.dobrze, ale po ostatniej jej akcjii stwierdzam, ze nie ma sensu bo to wariata. Szpieguje Go wydzwania gdy jestśmy razem. Z tej przyjaźni nie zrezygnuje bo doskonale się czujemy w swoim towarzystwie. On przy mnie się zmienił. Wcześniej był kur.....em a dokąd się znamy przestał to robić. Ona o tym wie i choć twierdzi że chce ratować małżeństwo to tak naprawdę je psuje atakując go za każdy kontakt ze mną.

Gość gość
Jesteś tak głupia czy naprawdę nie rozumiesz że jej zachowanie podyktowane jest zazdrością? Gdybyś była mądrzejsza to dla dobra Twojego " przyjaciela " odsunełabyś te kontakty na bok. Niech on sam zdecyduje czy chce odejść od rodziny by móc kontaktować się z Tobą. Dzięki twojej dobroczynności w tym związku jest sam zgrzyt. Odejdź a za jakiś czas tam się pouklada. Jestes jak pies ogrodnika . Nie chcesz faceta, choć wiesz że jest w tobie zakochany więc zostaw go tej kobiecie , to byłoby właściwe. Jakie masz korzyści z tej znajomości ze chcesz utrzymywać z nim kontakt wiedząc że on chce czegoś więcej Hm ?

Gość gość
Mogę mu powiedzieć o wszystkim On mi również. Nikt nie wie o mnie tyle co On. Zawsze mogę na Niego liczyć. Czy nie wolno sie przyjaźnić z żonatym?

Gość gość
Jesteś piepr/zona kur/wą i oby wróciło to do ciebie ze jak juz ktoś cię zechce to będzie spędzał czas ze swoją przyjacioleczka a ty będziesz gdyzla paznokcie i myslala co robią po hotelach. Piz/do jedna zaklamana

Gość gość
Podstaw siebie w takiej syt jeśli masz wyobraźnię. Czy chciałabyś żeby ktoś taki pojawił się w twoim związku? Że czułabyś zazdrość? Zaczęła kontrolować? Tracić grunt pod nogami ? Tak czy nie? Krótka odpowiedź.

Gość gość
Jesteś zwykłą szmatą egoistka. Niszczysz związek. Ty ci po. Ty niszczysz nie żona. Żona jest zazdrosna nie bez powodu. Obyś była kiedyś na jej miejscu życzę Ci tego podla wredna babo. Nie umiesz wolnego znaleźć tylko wpieprzasz dupe nie tam gdzie trzeba. Karma do ciebie wróci

Gość gość
Postaw się na miejscu tej zony! Miej trochę empatii i znajdz innego przyjaciela ale Ty pewnie nie zrezygnujesz bo ten mile łechta Twoje ego, zgadlam?

Gość gość
Pewnie ze nie zrezygnuje bo to szmata bez empatii. Przeczytaj co napisala w poście na początku o kobiecie która jest żoną. Ty jesteś wrednym babsztylem. Tylko ty.

Gość gość
Śmieszna jesteś autorko. Jedyne co doprowadzi to ich rozwodu to ty. A i weź sobie tego chłopa. Za parę lat zrobi ci to samo co żonie. A jego żona będzie dostawać alimenty od niego i pozna faceta który za byle szmatą jak ty się nie będzie oglądał tylko doceni co ma w.domu

Gość gość
To chyba musiała go gwałcic, skoro z taką załosną histeryczką sobie dzieci narobił! Chłop Cie urabia, opowiada banialuki o nieznosnej zonce, z ktora jest tylko dla kasy, bo firma, pewnie kredyt na dom, dzieci itp. Ty sie puscisz, juz widac, ze jestes chetna, bo piszesz o nim w samych superlatywach. Wiec bedzie miał zonke i kochanice na boku, sytuacja idealna!

Gość gość
Nie masz faceta, narzeczonego, ktory bedzie z Toba chodzil do kina, restaracji itp.? Tez mam meskich przyjaciol, spotykamy sie na kawe w ciagu dnia, albo wieczorami na drinka- ale to juz z drugimi polowkami, nie potrzebujemy "wyłączności" przyjaźni. Lubimy swoich partnerów, wiec nie ma problemu.

Gość gość
Zawsze te zony tragedia, ale mimo to Ci biedni mezusiowe robia sobie z nimi dzieci, biora kredyty i wpuszczają sie w role męczenników. Naprwde jestes taka naiwna?!

Gość gość
Autorka przestała pewnie czytać odpowiedzi. Myślała ze przytakniemy to faktycznie wredna historyczka z tej żony. Mój Boże w końcu walczy o swojego męża bo czuje że jakas pusta szmata ktorą jeszcze ugoscila się do męża dobiera. No wariatka.... A tu masz ci los. Ludzie napisali prawdę to pora się zmyć i dalej rujnowac cudze małżeństwo

Gość gość
A co ma ta biedna żona robić jak jest facet idzie na zakupy czy do kina z inną ? Spędza czas po imprezie w hotelu z inną? Co ty byś zrobiła? Przyklasnelabys na taki układ? Dziwie się tej żonie ze jeszcze walczy. Ja po pierwszej akcji bym złożyła pozew o rozwód z jego winy i wyciagnelabym max alimentów a wy sobie zyjcie razem skoro tacy dla siebie stworzeni jesteście

Gość gość
"Zakochał się we mnie dlatego że jestem przeciwnoscia jego zony...... Wie o Nas i jest strasznie zazdrosna. Nie potrafię jej zrozumieć, powiedzialam Jej że laczy nas tylko przyjażń i nic więcej to pewne. " X To łączy was przyjaźń czy zakochał się w tobie? Jak mu tak źle z żoną to po co z nią jest - jacy biedni zawsze są Ci faceci. Jak będziesz miała męża a on znajdzie sobie przyjaciółkę z ktora bedzie chodzil na zalupy, do kina, do restauracji, na imprezy po nich hotel i sporo rozmów telefonicznych, to wtedy napisz czy Ci się takie zachowanie męża podoba. A Ty co nie masz faceta ?, jak będziesz miała też też z tym żonaty będzie wszędzie latała?

Gość gość
Ona jest okropna słyszałam jak go atakuje. Jak u Nich byłam to nas podsluchiwała, slszała jak On mi miłość wyznaje. I glupia o mu o tym potem powiedziała. Dziecmi się nie nie zajmuje tylko go szpieguje, te dzieci to jej nie cierpią bo słyszą jak się ich ojca czepia. Niedawno wariatka wpadla w taki szał, że celowo sobie głowę rozcieła. A On twierdzi że na swój sposób to ją kocha i nie chce się z Nią rozstać. Mają dobrze prosperujący biznes i niczego oprócz zgody i zrozumienia Im nie brakuje. Ale faktycznie żonę musi dużo okłamywać żeby się ze mną spotkać. Ja i On nie widzimy nic złego w tym co Nas łączy.

Gość gość
Chuj nas to obchodzi szmato. Wez go sobie. Mam nadzieje ze ta żona na tyle szpieguje by mieć dowody w sądzie. A wy sobie zyjcie w szczęściu. Twoja sprawa

Gość gość
"Ja i On nie widzimy nic złego w tym co Nas łączy." X W takim razie życzę Ci aby Twój facet/mąż miał taką samą przyjacioleczke.

Gość gość
czyli klasyk, od zony nie odejdzie, bo ja na swoj sposob kocha, a Tobie nawija makaron na uszy, az w koncu sama muu wskoczysz na kutasa. Skoro Ciebie laczy z nim przyjaźń, a On wyznał Ci miłosc, dla dobra przyjaźni odcielabym sie. Nie masz serca?! On Cie kocha, a Ty go traktujesz jak kumpla, przeciez misio cierpi :(

Gość gość
Sama odpowiedziałaś sobie na pytanie, tak nie można się przyjaźnić z żonatym facetem, taka niepisana zasada, to po prostu nie na miejscu. Mój mąż nie ma żadnych koleżanek, przyjaciółek, a ja kolegów. Coś jeszcze chcesz wiedzieć? Jesteś zaburzona emocjonalnie tyle ci powiem jeszcze..

Gość gość
Nie wiem autoro czy jesteś taką debilka czy taka udajesz ale ja się jego zonie wcale nie dziwię , nich twój mąż sobie znajdzie przyjaciółkę i spędza z nią czas i się w niej zakocha z czego z całego serca ci życzę jeśli masz albo znajdziesz , spierniczasz sie komuś w związek a z siebie robisz wielkie niewiniatko , nie jesteś niewinitakiem tylko zwykła chytra gnida w skórze owieczki , gdybyś nie była egoistka i patrzyła na uczucia innych to byś dała im spokój

Gość gość
No cóż jak znajdziesz miłość życia życzę twojemu ukochanemu najlepszej przyjacioleczki która będzie cię wyzwala od wariatek a z twoim misiem jeździła po hotelach

Gość gość
19.15 dokładnie. I macie rację, to klasyk gatunku, autorke bajeruje, wyznaje miłość ale od zony nie odejdzie bo ,,na swój sposób na kocha" :D. Jeszcze chwila i autorka sama mu wejdzie do łóżka a on będzie działał na dwa fronty jak typowy żonkos który bajeruje kochanke a ona wszystko łyka. Głupia jesteś i w dodatku egoistka.

Gość gość
Ile Wy macie lat??

Gość gość
To że się bierzesz za cudzego faceta ok , zdarzaja się takie jak ty , ale to że taka menda jak ty robi z siebie poszkodowane niewiniatko jest już żałosne , najgorsze są właśnie takie ciche skurffysynki co robią z sobie takie pitu pitu piskalaczek niewinny

Gość gość
Ależ jesteście sfrustrowane i zakompleksione żonki :D :D :D

Gość gość
gość dziś Ależ jesteście sfrustrowane i zakompleksione żonki x A może zamiast obrażać to należałoby po prostu okazać trochę zrozumienia, nikt nie chce być odstawiony na bok jak stary śmieć bo się znudził. Jeśli kobieta ślubowała wierność, urodziła mężczyźnie dzieci bo on chciał z nią założyć rodzinę itd. a potem nagle ona jest nikim bo pojawiła się inna kobieta to chyba jest to przykre, nie ma się z czego śmiać, trochę empatii.

Gość gość
20:00 a ty paszczur którego nikt nie chce do poważnego związku więc robi za materac na skoki w bok :D