Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn chce isć na studia

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kochane, rzadko piszę na forum ale tym razem... mam problem z synem.... ma 20 lat i skończył technikum logistyczne i za cholerę nie chce iść mi do pracy, mówi że chce iść na studia inż. jednak nie wie na jakie.... mówi że pójdzie na cokolwiek byle na agh lub politechnike.... nie wiem czemu tak się zaparł.. normalnie nie przejmowała bym się ale mąż kupił mu mieszkanie w krakowie specialnie po to by na te studia poszedł... pozwolił mi abym wybrała mu kierunek bo mówi że ma szerokie zainteresowania moje drogie możecie mi pomóc określić który kierunek mógłby być jaki tako przystępny dla syna? pisał mature z podstawowe : matematyka 64% j.polski 70% j.angielski 90% rozsz : geografia 60% j anglieski roz. 64% no jak widzicie orłem to on nie był.... dlatego też mam obawy czy go na to agh wpuszczą wgl... oto lista kierunków https://www.agh.edu.pl/rekrutacja/informacje-podstawowe/progi-punktowe/progi-punktowe-2016-studia-stacjonarne-pierwszego-stopnia czy macie jakiś pomysł osobiscie zastanawiałam się nad inżynieria materiałowa Odnawialne źródła energii Inżynieria srodowiska ale ja jestem starej daty nie za bardzo wiem o co w tym wszystkim chodzi i czy sa to kierunki z jakaś przyszłośćią? bardzo prosze o odpowiedzi na temat a nie pod kątem wychowania dziecka naprawde ...

Gość gość
to obojętne, studia teraz zupełnie nic w życiu dają, nie ważne jaki kierunek ma się skończony

Gość gość
agh to nie jest dobry pomysł. tam jest bardzo ciezko,udupili mnie po 1 roku. to jest szkola dla orłow.pasjonatów,kujownów.ludzi z pasja do nauki... tam ida kujoni,laureci olimiad...a nie ludzie z maturą 60% :D niech idzie na coś latwejszego w psciniu dolnym.z taka maturą.