Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiączka a ciąża kto tak miał?

Polecane posty

Gość gość

Może nie miesiączka a krwawienie wyglądające jak miesiączka. Przyszło w 26 dc przy cyklach 28 dniowych. Zawiodło nas zabezpieczenie równo w środku cyklu. Wyglada jednak nieco inaczej jest bardziej skąpe nic nie boli kolor czerwony. Myślałam ze to okres ale teraz już sama nie wiem bo jestem mega senna i dużo siusiam po za tym kompletnie nic więcej. Czy jest tu pani która miała podobnie i okazało się ze to była ciąża? Test oczywiście zrobię ale nie wiem czy podczas krwawienia czy jak?

Gość gość
Tak zrób test pomimo krwawienia. Tak, może to być ciąża.

Gość gość
Dziękuje za odpowiedz a ty tak miałaś czy znasz taki przypadek? Bo ja powiem szczerze ze niby wiem ze może tak być ale nigdy w życiu się z rym nie spotkałam nawet wśród znajomych znajomych żeby ktoś opowiadał

Gość gość
Ja tak mialam. Plamienie/krwawienie ( było to dziwne) trwało 3-4 dni. Później pozytywny test.

Gość gość
Jeszcze raz ja .. test zrobiłam bo zwykle mój okres trwania 7 dni no i my staraliśmy się o dziecko i czekaliśmy na 2 kreski.

Gość gość
Nie miałam. Ale czytałam wypowiedzi wieku osób o takich przypadkach.

Gość gość
Podczas okresu zazwyczaj częściej się sika, a przy burzowej pogodzie jest się sennym :) Takie objawy ciąży są znacznie później, w drugiej połowie ciąży, kiedy duza macica naciska na pęcherz :)

Gość gość
moja kolezanka miała plamienia przez 4 mce ciąży w dniu w którym powinien być okres

Gość gość
jestem mega senna i dużo siusiam xx ja tak miałam od 25 dc plus ból piersi i podwyższona temp. test wyszedł pozytywny w 31 dc

Gość gość
Ja mialam tak przy moim srednim dziecku, W dniu miesiaczki zaczelam krwawic a pomimo to bylam w ciazy. Po kolejnych trzech tygodniach znowu zaczelam krwawic, tylko bardziej obficie i musialam brac hormony i caly czas lezec. Krwawienie ustalo ale po kolejnych dwoch tygodniach znow zaczelam krwawic i to na prawde sporo wiec wyladowalam w szpitalu na podtrzymaniu ciazy. Moj sredni syn ma teraz trzy lata. Wszystkie moje dzieci sa zdrowe, ale w calym zyciu poronilam razem 10 razy i tez wtedy krwawilam. W sumie napisalam jakby od konca, bo chcialam powiedziec ze na 11 ciaz ktore zaczely sie krwawieniem donosilam tylko jedna. Wiec jesli test jest pozytywny a ty krwawisz, to nie ignoruj tego tylko idz do lekarza od razu, nawet w srodku nocy wal do szpitala.

Gość gość
Ja mialam plamienia do 5 miesiaca ciazy i dostalam leki na podtrzymanie. Tylko u mnie nigdy nie bylo dlugich i obfitych okresow a w ciazy byly jakby jeszcze troche slabsze

Gość gość
Zrobiłam test owulacyjny wyszedł pozytywnie to możliwe żebym w terminie miesiączki miała owu? Autorka

Gość gość
Owulacja i miesiączka dziwna miesiączka. Muszę umówić się do lekarza. Ktoś cos wie na ten temat? Autorka

Gość gość
ile czasu minęło od tego niefortunnego stosunku?

Gość gość
i dlaczego robisz test owulacyjny zamiast ciążowego? Bo tego zupełnie nie rozumiem

Gość gość
Miałam tak przez 10 dni okres pierwszy po ciąży, normalne mocne krwawienie, później nie było kolejnego okresu to zrobiłam test i wyszedl pozytywny , jak poszłam do lekarza na 1 wizytę wyszło że serduszko nie bije a ciąża się zatrzymała 9/10tydzien a wg okresu 7 powinien być

Gość gość
Zrobiłam owulacyjny bo tylko taki miałam wygrzebałam z szafy jak sprzątałam został mi jeden jak się starałam o dzidziusia. Mam już dzieci i ciąże zawsze klasyczne test w dniu spodziewanej miesiączki i tyle a teraz dziwna sprawa gumka zawiodła równo w środku cyklu wiec do dzisiaj minęło 15 dni od felernego stosunku. A czemu zrobiłam owulacyjny to nie wiem bez sensu wiem ale i tak bym go wyrzuciła bo już nie potrzebny autorka