Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam, jestem tu nowa.

Polecane posty

Gość gość
MastemaSatanael dziś Dobra, dobra... wiem, że wkrecasz i domyslam się tak na 99% kim jesteś oczko.gif x Nie no poważnie poszło, mam Ci screena zrobić? Na sobote przygotuje :D A ten 1% na kogo przekażesz? :D

Gość gość
MastemaSatanael dziś Jak zawsze na chorych... i nie 1% a co miesiąc dużo więcej usmiech.gif .... (to ja mam tak samo, ale ze zwierzakami.) .... Rob screen'a jezyk.gif (dobra będzie tak jak obiecałam na sobotę, dziś już nie dam rady) x Ej a Ty co, amator na kafe, że nie wiesz jak stronki przerzucać? :D

Na androidzie mi pokazuje godzine ostatniego wpisu, a po wejściu w temat i kilkukrotnym odświeżeniu strony wpisu nie widać :/ A tak serio wyslesz czy poprostu wkrecasz mnie jak małalata koniobijce? ;)

Gość gość
MastemaSatanael dziś Na androidzie mi pokazuje godzine ostatniego wpisu, a po wejściu w temat i kilkukrotnym odświeżeniu strony wpisu nie widać :/ A tak serio wyslesz czy poprostu wkrecasz mnie jak małalata koniobijce? - hehehe i dobrze że ja tego nie napisałam :D A tak serio wyślę screena, że wysłałam maila - proste i uczciwe nie? :)

Gość gość
MastemaSatanael dziś Nie! Wole zebys wysłała tego mejla z 3x, wtedy jeden na bank dojdzie oczko.gif x Trzy razy?! Człowieku to ja limity przekroczę i potem mi captacha blokuje konto. Ty chyba nie masz pojęcia ile ja mam utrudnień, barier, bloków i innych przeszkód w swoim necie. Dożywotni ban na fejsa :D

Gość gość
MastemaSatanael dziś A ja nie mam fejsasmutas.gif Pewnie dlatego jestem dla Ciebie gorszy i nie dostanę... wiesz czego smutas.gif x Tak wiem, ale pamiętaj wszystko przed Tobą :D

Gość gość
MastemaSatanael dziś Złosliwcu dobrze wiesz, ze darze Cię dużą sympatią, wiec nie żartuje ze mnie jako i ja tego nie czynie usmiech.gif x Czyli że co, od teraz ma być na poważnie? Ciężko będzie, ale dam radę :classic_cool:

Gość gość
MastemaSatanael dziś No tak, mamy tyle lat ile mamy i nasz związek powinenien być poważny jezyk.gif x No własnie, te różnice są nie do pogodzenia i do tego się piętrzą, teraz jeszcze doszły różnice czasowe. Sam widzisz, że nie ogarniemy tego :-O

Gość gość
MastemaSatanael dziś Na każdy problem zawsze znalazłem rozwiązanie usmiech.gif Dzieci możemy pominąć, kopulacja jednak musi być jezyk.gif x I tym mnie chcesz zachęcić? Amator :D :P

Gość gość
MastemaSatanael dziś Mogę napisać, że jestem bardzo czuły i na pierwszym miejscu stawiam przyjemność kobiety... czuj się przekonana cool.gif x I co, taki tekścik z reguły działa?

Gość gość
MastemaSatanael dziś Nie wiem, pierwszy raz go stosuje do Twojej osoby usmiech.gif Blagam na kolanach... napisz, że działa i chcesz mnie smiech.gif x Mastamer uspokój się desperacie, wstawaj z tych kolan, no chyba że Ci wygodnie :D

Gość gość
Wiara w to, że potrafisz lewitować :classic_cool:

Gość gość
Spadaj już spać, bo widzę że świeże "ajrisz" powietrze Ci nie służy i zaczynasz brykać młody :classic_cool:

Gość gość
dlaczego ciagle mieszkasz z rodzicami?

Gość gość
MastemaSatanael dziś Właśnie służy usmiech.gif Wiesz ile dzisiaj widziałem mnie co pozytywnie na mnie wpłynęło? usmiech.gif x Nie wiem, ale jeśli tak było to dobrze :) Na którą masz jutro pobudkę?