Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam, jestem tu nowa.

Polecane posty

Gość gość

Tylko nie bijcie.

Gość gość
będę lał po dupie ile wlezie

Gość gość
Dobra dobra, nowa, my znamy takie "nowe" Zdjęcie cycków z karteczką na niej napisz kafeteria i data. Może ci uwierzymy "nowa"

Gość gość
tyłek też , tak jest w regulaminie

Gość gość
Wklejcie mi ten regulamin, jak zobaczę na własne oczy taki wymóg, to wy zobaczycie moje walory :D

Gość gość
sorki pomyliłem ze Zbiornikiem

Gość gość
bez tego abonamentu vip nie dostaniesz a standard jest bardzo ograniczony i dość drogo od postu, tematu itd liczą :(

Gość gość
gość dziś sorki pomyliłem ze Zbiornikiem x Wybaczam :) xxx MastemaSatanael dziś To jest punkt 12453 podpunkt 3 Mozesz sama sprawdzić usmiech.gif x Nie mogę, wklej screena to pogadamy ;)

Gość gość
gość dziś bez tego abonamentu vip nie dostaniesz a standard jest bardzo ograniczony i dość drogo od postu, tematu itd liczą smutas.gif x No ale dla nowych powinny być jakieś gratisy na zachętę, please....

Gość gość
A spi1erdalaj

Gość gość
załóż nicka żebym wiedział której słodzić a której pyskować .

Gość gość
MastemaSatanael dziś A bez tego nie możemy? oczko.gif x Możemy. To ja zacznę, sam zmontowałeś ten avek?

Gość gość
gość dziś załóż nicka żebym wiedział której słodzić a której pyskować . x Za słodkim nie przepadam, więc pyskuj śmiało.

Gość gość
MastemaSatanael dziś Nie avek kradziony gdzieś z czeluści TT usmiech.gif Przedstawia się mi usmiech.gif x Pytam, bo mi guugle, wywala taką mause ale bez skręta. A jak tą ze skrętem to przekierowuje na kafe do Twojego niku. Taka sprawa ;)

Gość gość
MastemaSatanael dziś Udowodnij, bo niewierze smiech.gif Jestem człowiekiem malej wiary usmiech.gif x Zmuszasz mnie do robienia screenów, no dobra ale trochę to potrwa....

Gość gość
Member XXL to najlepszy obecnie produkt przeznaczony dla mężczyzn chcących powiększyć penisa. Ma przewagę nad innymi środkami, bo jest bardzo wygodny w stosowaniu i w 100% bezpieczny. Gwarantuje przy tym spektakularne efekty (penis dłuższy nawet o 9 cm), nieosiągalne w przypadku innych metod. Bez bólu, dyskomfortu i dyskretnie! Member XXL spełnia wszystkie oczekiwania mężczyzn chcących poczuć się pewniej w sypialni. Tu złożysz zamówienie : http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
MastemaSatanael dziś To pisz na e-mail, bo za chwile spadam pod prysznic oczko.gif Trochę mnie nie będzie usmiech.gif x Zdążyłam przed prysznicem :D

Gość gość
MastemaSatanael dziś Racja jest smiech.gif Jedyna rzecz, która się wyrozniam jezyk.gif x No to teraz szoruj pod prysznic :)

Gość gość
a wwp1erdalaj ku,rwo J.ebana

Gość gość
MastemaSatanael dziś Byłem i zdarzylem ogolic twarz, głowę... odswierzyc się..... (Tak szybko?! Niemożliwe!) ..... a piersi wymaganych przez regulamin nadal nie ma! ;) (bo regulaminu dalej nie widzę ;) )

Nie chce mi się szukać, ale w regulaminie naprawdę jest taki punkt :) Jeżeli wsydzisz się to wyslij mi na e-mail, a ja potwierdzę Twoją osóbkę tutaj :)

Gość gość
MastemaSatanael dziś Nie chce mi się szukać, ale w regulaminie naprawdę jest taki punkt usmiech.gif Jeżeli wsydzisz się to wyslij mi na e-mail, a ja potwierdzę Twoją osóbkę tutaj usmiech.gif x Aha, no skoro naprawę jest taki punkt, to już Ci wysyłam to zdjęcie .... naprawdę poszło :)