Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ważne pytanie

Polecane posty

Gość gość

Kobietki,prosze o pomoc. Co sadzicie o facecie,ktory ciagle o cos wypytuje,jak się czuje,co robie,co miałam na obiad,tysiace takich zwykłych pytan a nigdy na żadne nie odpowie,nie ma z tego zadnej rozmowy. Zapyta,ja odpowiadam,a ten leci z następnym pytaniem. Rozmawiając z nim czuje się jak na przesłuchaniu,a gdy mu o tym powiedziałam,twierdzi,ze tak nie jest i dalej to samo ...

Gość gość
Olałabym. Ile lat masz?

Gość gość
39

Gość marawstala
Przeprowadza z Toba wywiad : ) moze jego pasja jest dziennikarstwo

Gość gość
Intetesuje się sonduje może z nudzie można to przypisać albo porównuje cie z innymi

Gość gość
A w jakim on jest wieku? To moze byc odpowiedzią na Twoje pytanie.

Gość gość
jesteśmy po 30,ale on tak się zachowuje ponad pol roku chyba,nie widze szans na dalszy szczęśliwy związek,nigdy nie zapytal co np. mysle na dany temat,dziwne to trochę ...niby mowi,ze mnie kocha a takie zachowanie

Gość gość
Żałosne. Ja bym nie ciągnęła bo to strata czasu.

Gość gość
tzn nie pogada z toba, tylko te pytania? po takim czasie trochę beznadzieja,zeby się cos zmienilo

Gość gość
czasem cos opowiada od siebie,ale codziennie te pytania,czy to przez tel,czy jak piszemy ze sobą i dalej nic z tego nie wynika,bo gdy odpowiem,nigdy nie ma dalszej rozmowy w tym temacie

Gość gość
Po co ci taki głupek?

Gość gość
nie wiem,jestesmy ze sobą już jakiś czas,na początku były sprzeczki o głupoty,myslalam,ze się jakos dotrzemy,on chce ulozyc sobie ze mna zycie,ale jak mowie,ze źle się czuje,gdy mnie tak wypytuje,ze nie reaguje on na to,to jego odpowiedź czasami brzmi,,a ja dzwoniłem do ciebie 5 razy i nie odebralas,to ja ty mnie traktujesz?'' i takie dogadywanie z nim ... liczyłam ze jakos się to ulozy,ale chyba nie ...

Gość gość
no to po co z nim jestes, ew\identnie to jakis dziwak, dziwi mnie, ze ludzie sie zadaja z takimi osobami, az tak zdesperowana jestes? :P

Gość gość
Też się nad tym zastanawiam gdy czytam takie rzeczy. Kobiety są naiwne bo im sie zawsze zdaje że kogoś zmienia albo ktoś się sam dla nich zmieni.

Gość gość
Facet musiał byc w przeszłości bardzo okłamywany i zdradzony. Po twoim poscie pomyslałam, ze on Cie sprawdza chorobowo, wypytuje o szczegóły, czeka na okazje, zeby cie przyłapać na kłamstwie. Poza tym, jest manipulantem i wpędza Cie w chore poczcie winy (dzwoniłem, a ty nie odebrałas, jak ty mnie traktujesz). Sama zrezygnujesz ze znajomosci, bo w pewnym momencie Cie wykończy/

Gość gość
Ludzie którzy sami ze sobą sobie nie radzą nie powinni innym ludziom dupy zawracać. Taka prawda. Najpierw trzeba ze sobą porządek zrobić.

Gość marawstala
Faceci często zdawkowo pisza np jak pisalam z takim jednym fotografem to ciągle zdjęcia mi wysyłał a pisał jak kot naplakal : )

Gość gość
22.13 dziekuje,daliscie mi w sumie wszyscy do myslenia. Chyba faktycznie jestem trochę naiwna

Gość gość
22.13 zgodzę się z tym co piszesz i tez widzę w tym manipulację. Gdybyśmy wiedzieli - autorko- czy sie spotykacie, czy łaczy was tez seks. Ile to trwa. Pewnie powiedzielibusmy cos wiecej.

Gość gość
Nie znam w regału żadnej pary gdzie by się działy rzeczy takie jak na kafe. Chyba że nikt się nie chwali takimi żenującymi akcjami. Nie wiem. Albo tu tylko odpady piszą. Łącznie ze mną :D

Gość gość
Sprawdza stan Twojego konta.

Gość gość
ja bym mu powiedziala: a co ku.wa wiwsekcję prowadzisz? :D

Gość gość
you're under scrutiny. are you willing to testify? :D

Gość gość
Nie ma za co dziękować autorko. Troche chleba sie zjadło w tym życiu;) gorzej tylko, ze czasem dajemy prac Sobie mózg, nim od razu powiedzieć takiemu typowi "spierdalaj" I odwrocić sie na pięcie:O

Gość gość
Lepiej późno niż wcale.

Gość gość
tak,spotykamy się w weekendy,albo co drugi,bo kawalek ode mnie mieszka i w tygodniu czasu brak.Nie zawsze jest seks,ale jest .Nie pojmuje jak może mowic,ze kocha a gdy mowie co mnie boli, czy z czym mi źle to on mnie atakuje.Wiem,ze nie ma idealow i ja tez taka nie jestem ...

Gość gość
musisz zaczać opowiadac ze cos robilaś z jakimś dżolo jolo pindolo. odpie.rdoli sie wtedy

Gość gość
heh,nie wpadłam na to,ale on strasznie zazdrosny ;)

Gość gość
Manipuluje to fakt. On wie o Tobie bardzo duzo, a ty co o nim wiesz? Pomyslalas o tym? Znajomosc wielu, nawet pozornie błahych, informacji o drugiej osobie bez watpienia taka manipulację ulatwia. Nie mowie ze tak jest, ale warto rozwazyć - co ty wiesz o nim i czy mialby cel aby toba manipulowac.

Gość gość
manipulujace kur.ewstwo wyczuwam na km. jestem uczulona na takich zyebow.