Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badnews

ex wyszła za mąż

Polecane posty

Gość badnews

czekałem na to, myślealem, że poczuje ulgę ale jednak zaplakalem trochę 10, 5 roku minęło

Gość gość
Nie jesteś bez winy. Sam doprowadziłeś do tego.

Gość badnews
właśnie dlatego pozwolilem na to (nie miałem wpływuna decyzję ale na to by spróbować odzyskać już tak)

Gość gość
Dekada minęła a ty przezywasz jeszcze?

Gość badnews
własciwie od dekady przestałem czuć, zacząłem się znieczulać i uciekać, wyjazd za granicę nie pomaga ale teraz jakoś muszę zmienic moje zycie, teraz juz nie mam wyjścia

Gość gość
O masakra :(

Gość badnews
chyba najgorsze jest jak myslisz, ze mogles cos jeszcze robić, ale uwazałeś ze nie jesteś wystarczająco dobry żeby odezwać się, poprosić o szansę, spróbować to głupie, bo stawianie się nizej od drugiej osoby nigdy nie prowadzi do czegos dobrego Pojawia się ktoś nowy, kto nie myśli w ten sposób, tylko sobie bierze to, na co ty nie miałeś odwagi

Gość gość
Brutalne ale prawdziwe

Gość Q1
badnews wczoraj Nie, nie miałeś nic do gadania. ;)

Gość badnews
myślałem, że to bedzie łatwe ze wszystko mi minie jak się dowiem o tym , że już wyszła za mąż i nagle poczuje się wolny i szczęśliwy ajj

Udaj się do psychologa. Dobry psycholog wytłumaczy Ci gdzie leży błąd. Ja natomiast ze swej strony pragnę dodać iż należy patrzeć na przód a nie do tyłu. Twoja EX. wychodzi za mąż a Ty nad tym się kłaniasz i płaczesz. W życiu są wzloty i upadki, ale to od Ciebie zależy kim będziesz i z kim będziesz oraz to jak bardzo szczęścliwy będziesz. Nie znam szczegułów, ale myślę że tego typu myślenie jest bezsensowne. Nie cofniesz czasu, jej raczej nie odzyskasz, sporo czasu upłynęło od tego zdarzenie. Jak to się mówi żyj chwilą.

Gość badnews
Dobry psycholog- jak trafić? mam nadzieję, że znajdę najpierw myślałem, że zapomnę jak zerwaliśmy, potem, że jak zobaczyłem, że ma chłopaka, a potem jak będzie po ślubie chciałem to jakoś w sobie zabić, ale to uśpione uczucie ciągle się budzi w takich sytuacjach

Gość gość
Tak musiało być. Trzeba się z tym pogodzić.

Gość badnews
Ale to już chyba ostatni cios pierwszy był przy rozstaniu, można było próbować dopóki powiedziałaby definitywnie "nie" drugi był po 2 latach , kiedy pojawił się u niej ktoś nowy można było próbować trzeci jest teraz i mam nadzieję, że nie będzie bolał wieczność, bo już nic nie można zrobić ja byłem sam i nie umiałem się pozbierać ale teraz jakoś trzeba