Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy ja sie jej podobam ?

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Od pół roku pracuje w małej firmie z której na początku nie byłem do końca zawowolony , poznałem tam moją szefową cudowna kobieta . Bardzo mi sie podoba ja mam 31lat a ona 50 , 3 miesiące nawiązałem z nią kontakt na portalu społecznościowym pisaliśmy ze sobą codziennie wszystko było dobrze. Niestety nie dawałem rady w pracy i jeszcze nie mogłem dogadać sie z kolegami z pracy. W marcu postanowiłem odejść poszedłem do szefowej powiedzieć jej o tym i o moim wyjezdzie do Francji a ona na to , że nie wyjeżdża bo stanie ci sie krzywda miała łzy w oczach byłem zszokowany niewiedziała co powiedzieć . W końcu odeszłem z pracy i dopiero pózniej zrozumiałem swój błąd , postanowiłem wiec iść do szefowej i prościc o druga o szanse zgodziła sie . Najgorsze było to ze ona wszystkim powiedziała o tym ze pisaliśmy na portalu każdy w pracy śmiał sie ze mnie miałem ochotę zapaść sie podziemie . Postanowiłem wiec ją ignorować ostatnio odbyło zebranie sie zebranie ja usiadłem z tylu a ona do mnie z takim tekstem przy wszystki uciekłeś z tylu bo jestem stara i brzydka jakaś upośledzona a ja nic nie mówiłem . Pózniej na przerwie mówiła do mnie żebym sie przysiadł do niej do przodu bo z tylu od ściany wie. Usiadłem z nią ciagle patrzy sie na mnie i pościła mi oczko . Przepraszam ze tak sie rozpisałem ale chciałem opowiedzieć cała historie . Co o tym myślicie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować