Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiaBlackpool

Mam małe piersi? Potrzebuje pomocy!

Polecane posty

Gość MiaBlackpool

Cześć. Mam 16 lat i jak to powiedziec... jestem deską :) Najlepsze ujęcie. I to całkowitą deską, mój blat kuchenny ma bardziej obfite kształty. Możecie sobie gadac, że jeszcze mi urosną itp, ale moja mamuśka tez miała takie i to chyba dziedziczne. Często płacze z tego powodu, nie czuje się jak prawdziwa kobieta.. jak patrze na swoją ciocie, która jest chuda jak ja, a ma rozmiar E to aż mnie ciarki zazdrości przechodzą po plecach. Każda z moich koleżanek (nawet te dużo chudsze i młodsze) ma piersi, a ja jestem taki mały odrzutek. Nigdy nie wyszłam w stroju kąpielowym na plaże i nigdy nie wyjdę. Miesiączkę dostałam, kiedy miałam z 11 lat (?) ale teraz jest całkiem nieregularna, czasami nie mam jej 3 miesiace. Jak byłam u lekarza jednego powedzial, że mi się okres unormuje, ale już tyle czasu minęło i nic... Teraz mowie na prawde, co mam zrobić? Jakies dobre sposoby, tabletki działają? Na operacje w takim wieku mnie nie stać i wątpię, że podejmę się ryzyka 10 tys :( Ja już dłużej psychicznie nie daje rady, pomocy!!!

Gość gość
Zaakceptuj siebie taką jaką jesteś nie każdy ma biust pameli, mięśnie pudziana, czy wzrost jamesa bonda jak dorośniesz to zrozumiesz.

Gość gość
Zacznij już dziś zbierać. Cycki zawsze można poprawić. I nie słuchaj głupot o samoskceptacji bo od niej nie urosna.

Gość MiaBlackpool
Po raz kolejny pisze- nie piszcie mi pierdół typu ,, zaakceptuj siebie,, itp. Ciekawe czy gdybys ty nie miał fiuta to byś się ku*wa z tego cieszył. No błagam was! To jest żałosne takie pocieszanie. To tak jakby powiedziec niewidomemu, żeby przestał patrzeć na świat w czarnych kolorach. I teraz nie stać mnie na operacje piersi :/ Jeśli już zdecyduje się na to a się panicznie boje, to i tak musiałabym czekac na to z 4 lata i dalej chować się w ,,golfach,, babci... Może jest tu ktoś, kto wybrnął z takiej sytuacji? Estrogen? Jakies tabletki, które powiększyły chociaż z miseczkę? ;(