Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta Ewa

Wyszłam za mąż z rozsądku, czy jest szansa dla takiego małżeństwa?

Polecane posty

Gość gość
Mogą się zastanawiać panowie, których żony nie chcą się kochać po 2 miesiące

Gość gość
Jeśli potrzebujesz rady, nie wiesz co masz zrobic w tej sytuacji, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Dla mnie jesteś totalną desperatką i tyle. Już wolałabym być starą panną, niż rozkładać nogi przed chłopem którego nie kocham i jeszcze spłodzić z tego związku dziecko. Twoja córka na to patrzy i na bank będzie mieć tylko negatywne nastawienie do mężczyzn, jak zobaczy jak mamusia traktuje tatę. Żal mi Ciebie..

Gość gość
zawsze mnie zadziwia skłonność polskich kobiet do umartwiania i poświęcenia..Moja droga to nie jest żaden rozsądek, a czysta głupota z Twojej strony.

Gość gramalka
Największy błąd popełniłaś wychodząc za niego za mąż. A rozumiem, że było to przed tym, jak urodziła Wam się córka, prawda? Teraz masz o wiele trudniej, ponieważ tak naprawdę tylko ze swojej winy jesteś nieszczęśliwa, wiedziałaś od początku, że wiążesz się z nie tym facetem, którego szukałaś. A mimo wszystko wzięłaś z nim ślub, masz z nim dziecko, on nawet tego pewnie nie wie, co czujesz, a córka jest szczęśliwa, że ma rodziców. Ja uważam, że każdy ma prawo na szczęście a związki z rozsądku są czymś złym. Wiem, bo sama w takim byłam, jednak nie brałam ślubu ani nie miałam dziecka. I udało mi się z tego wyrwać. Kolejny związek, rozpoczęty na mydwoje był oparty na miłości i czułam w nim się zupełnie inaczej, przede wszystkim szczęśliwa i spełniona. A w Twoim przypadku, nie wiedziałabym co z tym wszystkim zrobić. Czy z własnej głupoty, a może naiwności, masz odejść i skrzywdzić dwie osoby, męża, ale przede wszystkim córkę? Czy trwać w tym związku, licząc, że może jednak w końcu to uczucie się pojawi? A może po prostu jakoś się dogadacie, Ty się przyzwyczaisz do tej sytuacji i po prostu tak będziecie trwać?

Gość gość
to ja Ci opowiem jak to wygląda z drugiej strony. To ja jestem tą która kocha i jest niekochana. I wiesz o czym myślę coraz częściej? o zdradzie! Tylko dlatego, że mąż mi nie zapewnia czułości, bliskości, bywa że sexu też nie ma tygodniami. Po pewnym czasie coś pęka. I nie pomogą wtedy motyle. I ciebie czeka to samo. Mąż Cię wkońcu zdradzi. A najbardziesz w tej całej historii szkoda dziecka

Gość gość
To się nie uda. W co wy się pakujecie? Rozumu wam brak?

Gość gość
gość wczoraj ja jak się w to pakowałam - to było wszystko inaczej. Tylko mojemu szanownemu mężowi w miedzyczasie się zmieniło. I jesli o mnie chodzi - nie mam zamiaru się męczyć do końca życia. jedyne co mogę zrobić to jeszcze troszkę powalczyć. dzieci nie mamy. a wierz mi, że od miłości do nienawiści baaaaardzo krótka droga

Gość gość
Marnujecie życie tym osobom z którymi się wiążecie ale i sobie też. Z rozsądku to mogą się wiązać po 60 tce a nie młodzi z desperacji.