Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście że Czeszki są w większości zadbane i atrakcyjne, a Polki grube i z

Polecane posty

Gość gość

zapuszczone

Gość gość
polacy tez nie za cacy albo brzuchole albo chudzielce, uzebienie ... łysina, mikropenia, ubior. czesi leepsi ..

Gość gość
Nie, nie zauważyliśmy.

Z doświadczenia wiem, że nie ma różnicy w wygladzie pomiędzy Polkami a Czeszkami, wiec twoja teorie można o kant chvja potłuc :)

Gość gość
Polki mają małe biusty, końskie ryje, brak piersi, płastki tyłek, pryszcze i są chude albo grube

Gość gość
Autor byłeś kiedyś w Czechach

Gość gość
gość dziś Polki mają małe biusty - z tym się nie zgodzę, bo sama mam kompleks na punkcie biustu i w związku z tym widzę, że wiele Polek ma spore piersi i nieraz przy w miarę szczupłej sylwetce (ja mam rozmiar 75h ale jestem gruba). Końskie ryje? Brzydko powiedziane, zapewne chodzi ci o pociągłe twarze, większe/wystające szczęki coś a la Anja Rubik? Też nie uważam by takich było wiele i takie kobiety mogą się podobać (jak wspomniana Anja), nie każda musi mieć krótką okrągłą twarzyczkę. Kiedy w końcu ludzie przestaną wyrażać swoją opinię w sposób chamski? No i brak docenienia różnorodności też się kłania. To wszystkie mają wyglądać jak Joanna Krupa czy jak?

Gość gość
Kolejny fantasta który nigdy w Czechach ani na Słowacji nie był , chcesz wiedzieć jaka jest cecha dominująca czeszek i Slowaczek ? Chuda długa pociagla twarz jak u faceta , takie twarze to plaga wśród tych kobiet i to nie chodzi że to ładna owalna buzia tylko taki długi trójkąt

Gość gość
Polki mają okropny cellulit nawet nastolatki, grube i te male cycki

Gość gość
kolejny ruski debil co zakłada tematy na kafe. ruskie świnie won na syberię.