Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koledzy i inne laski

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim,słuchajcie mam taki problem z moim narzeczonym.Sprawa wygląda tak,mój facet pracuje na delegacjach,ma dość zgrana ekipę z pracy (sami faceci), i tu problem założyli sobie grupę konferencji na fejsie i piszą durnoty, mało tego nawzajem się pobudzają, wszędzie robią zdjęcia jakiś dup,lasek,jeden z nich najstarszy to wgl stary cep który pewnie nie raz już zdradził żonę.jak to wszystko zobaczyłam to myślałam że się wściekne,zawsze ufałam mojemu facetowi ale teraz się to zmieniło. Narzeczony obiecał mi że on nie będzie wysyłał takich zdjęć i nie będzie komentował ale robi to nadal.jak się pokłóciliśmy to wygadał mi że on jest facetem że to normalne,że to ja powinnam się leczyć skoro robię o to awantury(np.tekst ale bym w niej zamoczył,ale bym ją zeszmacił),dodatkowo powiem że nasze życie sexualne jest naprawdę świetne i on jest wniebowzięty żadnej rutyny nie ma a pomimo tego robi mi takie coś.dodatkowo znalazłam w ostatnim czasie różne programy szpiegowskie na naszym kompie i moim telefonie. Naprawdę mnie to cholernie boli,bo gdy nie wiem że obejrzy się za jakąś laska to jest ok ale jak to wszystko czytałam i patrzę co wyrabiają to sama mam wątpliwości co robić dalej...czy warto to ciągnąć. Nie zdradził mnie tego jestem pewna,boli mnie to że daje przyzwolenie na coś takiego i bierze sam w tym udział,niby mówiąc że przecież musi być jak reszta i to dla jaj.mnie już męczą wszystkie te wyjaśnienia.te teksty typu ale bym ją zeszmacił ale bym w niej zamoczył to właśnie pisze ten starszy kolega,ale co mam pomyśleć jak moja cała ekipa na imprezę oczywiście bez kobiet...już mnie to wykańcza,rozmawiamy ale on nie widzi w tym nic zlego

Gość gość
Jesteś pewna ze Cie nie zdradził? Nie rozsmieszaj mnie :D to naiwna jesteś. Ja bym takiego pogonila, taki typ wierny nie będzie, jeśli jeszcze nie zdradził to wkrótce to zrobi jak nadarzy się okazja. Takie teksty ,,zamoczylbym w niej" to porazka, a od slow do czubka niedaleką droga. Jak wyjeżdża w delagacje to pewnie kręcą z jakimiś doopami, Nie masz pojęcia co tam się dzieje a pewnie się dzieje...

Gość gość
* od słow do czynów

Gość gość
Jeszcze raz powtórzę na innej płaszczyźnie nie mamy problemów,nie zdradził mnie,w domu się dogadujemy,w łóżku też i to bardzo.jedyne o co się klocimy to właśnie te głupie rozmowy z kumplami z pracy,on stwierdza że to chora zazdrość ale ja wiem że nie.ja po prostu się boję.Mamy małe dzieci,niedługo miał być ślub a teraz nie wiem co będzie.jak pomyślę o kawalerskim to aż mnie ściska co mu wymyślą. Nie jestem tym typem kobiety co będzie za nim chodziła i pilnowała.wole by odszedł gdy coś wykombinuje ale cholernie mnie już to wszystko boli,mam w sobie strach jak go nie ma,strach przed tym co robią co piszą a później tylko łzy i złość...

Gość gość
Najgorsze jest to że mnie tak rano a ja gdzieś w środku próbuje się uspokoić by dać mu szansę.na początku kłótni byłam bardziej stanowcza i gdy powiedziałam że ma z tym skończyć to stwierdził że nie będzie inny niż oni,bo tak zachowuje się facet,że to jest normalne i mam się określić bo jak robię awantury o takie bzdury to lepiej się rozstać...

Gość gość
Naiwna jesteś, NIGDY nie można mieć pewności czy facet nie zdradził, oni są nieobliczalni, nawet jeśli się układa na innych płaszczyznach, nie masz pojęcia co on robi na tych delegacjach! Lepiej sprawdź mu telefon, po kryjomu, poczytaj smsy, rozmowy na FB, bo może cos ukrywać, może to nie tylko te grupowe zachwyty jego i kolegów nad innymi laskami, możliwe ze do którejś z tych obiektów pożądania pisał...Nigdy nie ufaj w 100%! A telefon to skarbnica wiedzy o facecie bo on wiadomo ze nigdy sie nie przyzna czy cos kreci na boku. Skoro nawet nie potrafi uszanować ze to Cie rani i dalej pisze z kolegami w ten sposób o innych laskach to znaczy ze bardziej mu zależy na ich aprobacie niż na Tobie! Co to za narzeczony, powinnas być dla niego najwazniejsza- Ty i Twoje uczucia! Noi jeszcze sugestia ze jak będziesz ,,podskakiwac" (wypominac mu to) to Cie zostawi, skoro z takiego powodu dopuszcza możliwość rozstania to jego miłość do Ciebie bardzo wątpliwa jest i tak jak pisalam, ważniejsi są koledzy i robienie co mu się podoba niż Twoje uczucia. Taki typ nie będzie wierny.

Gość gość
Mam już to sprawdzone chociaż nie powinnam ale były do tego powodu.jest czysty.wraca stęskniony,wiem że pracują do późnych godzin lub ma nocki więc naprawdę zdrad nie podejrzewam,nie pisze z innymi.jedyny problem to ta grupka kumpli.Ich życie to już rutyna i przyzwyczajenie(jak sami napisali) a mój jest młody to wszystko w naszym życiu się dopiero zaczyna i źle trafił.a mają na niego wielki wpływ.wk*rwia mnie to niesamowicie.myslalam o tym by do jednego starego cepa napisać anonimowego smsa aby się ogarnął bo w innym razie jego żonka się o tym dowie może wtedy przestanie nakręcać też mojego.

Gość gość
Po pierwsze to skąd wiesz, że ten starszy z całą pewnością zdradził- znam takich erotomanow gawędziarzy (może to taki typ). Po drugie twój narzeczony jest pełnoletni i rozum swój ma, więc twój teks cyt "myslalam o tym by do jednego starego cepa napisać anonimowego smsa aby się ogarnął bo w innym razie jego żonka się o tym dowie może wtedy przestanie nakręcać też mojego" jest śmieszny. Jakby się twojemu narzeczonemu takie towarzystwo i teksty nie podobały to by w tum nie uczestniczył. Chcesz się ośmieszać i do obcych wypisywać- i co napiszesz, żeby się z twoim narzeczonym nie zadawał bo ci się nie podoba.

Gość gość
Wiem że masz rację sama się z tym pisanek waham bo przecież to ja wyjdę na głupia histeryczkę...wiem że to mu się podoba,ale jak to stwierdza robią to dla jaj a on by się przypodobać.mnie już nie interesuje takie wyjaśnienie,mam tego powoli dość.ale założyłam post po to by zobaczyć opinie innych czy to ze mną jest coś nie tak,ale widzę że nie...że. Inne kobiety by też nie pozwoliły na coś takiego... głupio też powiedzieć wybieraj między mną a kolegami.

Gość gość
Trochę się pogubiłam czytając Twoją wypowiedź. Co konkretnie pisze twój narzeczony i jakie zdjęcia wysyła?

Gość gość
Twój facet ma rację - robisz z igły widły. Facet jest biologicznie zaprogramowany na kobiety i nic z tym nie zrobisz. Nie zmusisz go, by nie myślał. Natomiast robiąc z tego awanturę pokazujesz tylko własne kompleksy i poczucie niższości, co właśnie sprawia, że odpychasz partnera i WARUNKUJESZ GO DO ZDRADY. Kobieto, zadbaj o siebie i przestań go ograniczać. Jak będzie chciał Cię zdradzić, to i tak to zrobi. Tym bardziej, im bardziej będziesz mu uprzykrzać życie.... Poważnie takie oczywiste sprawy trzeba Wam tłumaczyć? Facet leci do kobiecości, a pretensje, złość, roszczeniowość, zaborczość kobiece nie są.

Gość gość
założyłam post po to by zobaczyć opinie innych czy to ze mną jest coś nie tak,ale widzę że nie...że. Inne kobiety by też nie pozwoliły na coś takiego... x Fakt ten powszechnie jest znany - większość jest głupia. Polecam trochę pomyśleć nad sobą i sytuacją. Popieram komentarz z 08:50

Gość gość
Zdrada jest nie tylko fizyczna ale i emocjonalna, internetowa itp. Napalenie się na zdjęcia gołych lasek to też zdrada. Generalnie granice zdrady , (jeśli jest rozbieżność zdań w związku na niekorzyść jednego z partnerow) stawia się tam gdzie ma je partner więc jeśli dla ciebie to nie fair, to on powinien przestać to robić. W tej chwili jego chuc oraz koledzy są wazniejsi od ciebie. Zresztą, skoro on i są tacy luźni jeśli chodzi o wierność, to masz pewność że na tych delegacjach nie chodzą sobie grupa na striptizerki albo na dziwki? Z tego jak ich opisujesz to ja jestem pewna że już byli nie raz

Gość gość
gość dziś Żałosne jest to co piszesz. Mężczyźni to nie psy że za każdą dupa lata z wywieszonym jezorem. To co odróżnia ludzi od zwierząt to między innymi kontrola nad własnym popedem seksulanym i posiadanie uczuć wyższych. Tworzymy związku monogamiczne... Dużo tego jest Jesteś strasznym prostakiem sprowadzając mężczyznę do życiowej roli chęci pieprzenia wszystkiego co się rusza.

Gość gość
08:55 Przeciętny facet ''zdrady emocjonalnej'' dopuszcza się codziennie na ulicy, kiedy widzi ładną laskę. I NIC z tym nie zrobisz. Możesz jedynie dbać o siebie i starać się, by on wciąż chciał z Tobą być, a jest dobrowolnie. Nie zmusisz nikogo do wierności, szczególnie, jeśli ograniczasz i zrzędzisz. Gdyby facet jeszcze robił coś złego... ale nie, tutaj sęk leży w kompleksach Autorki, jak ktoś wyżej słusznie stwierdził. Więc pracuje ona teraz czynnie na swoje nieszczęście i zdradę partnera.

Gość gość
09:00 Natomiast Ty jesteś naiwna i nieświadoma. Idealizujesz. Za dużo propagandy związkowej i seriali, za mało wiedzy i faktów biologicznych i psychologicznych.

Gość gość
gość dziś Daruj sobie te przytyki osobiste, bo sama wyszłaś w tej chwili na żałosnego niedouka ;) Plus, naucz się kultury dyskusji, prostaczko.

Gość gość
Nosz kurwa ale on jej mówi otwarcie, a przeciętny facet raczej nie chwali się tym faktem. Mnie tez się nieraz podoba jakiś koleś na ulicy ale nie mówię o tym mężówi, albo jak widzi że się gapie to udaje ze tak nie było. Z szacunku do niego nie robię mu otwarcie przykrosci że ktoś losowy może mi się podobać bardziej od niego. To samo w druga stronę. To że tak jest to nie znaczy że należy o tym trabic dookoła czy to na Fb czy gdzie tam Kurwa dziewczyny, szanujmy się trochę

Gość gość
gość dziś W takim razie Autorka powinna mieć pretensje wyłącznie o brak kultury osobistej faceta = głośno chwali inne, a nie o sam fakt, że to robi...

Gość gość
Zleciały się te co za grosz godności nie mają i takie napalanie się jest dla nich ok. Kobiety kobietom takie rzeczy wmawiaj bo same swoich facetów nie potrafią nakłonić do szanowna się nawzajem więc pozostaje im to tylko akceptować. A ludziom dookoła krzyczą że one to akceptuja i że to normalne, biologiczne itp. Żałosne baby. Wasi partnerzy was nie szanują traktują jak jedna z wielu dup do podniecania się. Takie mam zdanie o tych krzykaczkach o biologi. Kurwa, jesteśmy ludźmi, mamy rozum, biologię się kontroluje. Zrownujecie mężczyzn do malp Pozdro debilki

Gość gość
gość dziś No ty prezentujesz zajebiscie wysoki poziom kultury dyskusji, sięgnął aż dna a nawet niżej. Prostaczko

Gość gość
"Przeciętny facet ''zdrady emocjonalnej'' dopuszcza się codziennie na ulicy, kiedy widzi ładną laskę." X Zdrady emocjonalnej? Chyba nie masz pojęcia co to jest zdrada emocjonalną

Gość gość
Autorko, takie zachowanie nie jest normalne ani kulturalne. Faceci lubią się gapic na kobiety to fakt ale prawdziwi faceci nie będą tym obrażać swojej partnerki, a twój to właśnie robi. On cię nie szanuje. Miałam kiedyś takiego i szybko go pogonilam. Z tego co wiem to następne 2 dziewczyny zdradzil i jest sam do tej pory. Ja mam teraz super faceta który nie daje mi takich powodów do zazdrości a przy nim czuje się jak najpiękniejsza kobieta świata. Dla mnie to chore, żeby kobieta się szarpać z facetem o takie rzeczy jak opisujesz. Przeszkadza ci, to ona ma z tym skończyc i tu nie ma żadnego miejsca na dyskusje.

Gość gość
Kobieta z klasą nie pozwala się tak traktować ani nie dopuszcza do taki sytuacji. Trochę szacunku do siebie dziewczyno. Nie wyobrażam sobie żeby mój facet się tak zachowywał. Przestały być moim facetem. Przecież to jakiś prostak

Gość gość
Ciężko się doczytać co konkretnie facet pisze i jakie zdjęcia wysyła. Autorka głównie opisała jakiegoś starszego faceta.

Gość gość
A więc tak,moj facet przesyła zdjęcia różnych lasek jak ida,z zbliżeniem np na tyłek itd.komentuje ale nie obraźliwie(to natomiast robi jego kumpel).jestem kobietą bardzo atrakcyjna i zadbana,wykształcona,ogarniam sama dom i dzieci.jakos daje radę a on robi co robi.nie wiem co jeszcze mam o tym wszystkim powiedzieć.w łóżku uatrakcyjniam nasza zabawę,myślę że nie każda kobieta byłaby na tyle otwarta,potrafię doprowadzić go do szaleństwa przez co wiem że nie ma nikogo innego.ale właśnie ja się tak staram,tyle daje od siebie a w zamian mam łzy i ból.

Gość gość
Dodam ze nie mam żadnych kompleksów,miałam wiele propozycji od innych mężczyzn ale zawsze byłam przy nim.ksstem zadbana i atrakcyjna.nie w tym problem.chodzi o ból psychiczny,to że się obejrzy ok przeżyje ale chodzi o to że mógłby tak się nie napalać na nie i z tym tak się nie obnosić nawet przy kolegach.przeciez oni też mają o nim wyrobione zdanie że pewnie jest taki jak oni i mogą go skłonić do wszystkiego skoro tak się zachowuje

Gość gość
No to nie jest to normalne.

Gość Andrzej1157
No sory, ale najlepiej jeśli on ma już problem ze wzwodem kupić suplement nie słuchajcie nikogo kto każe wam leki. Szanuj jego wątrobę ma jedną. Suplement nie niszczy nic jest zdrowy. Mi pomógł z erekcją, jednak wiem, że podnosi tez poziom testosteronu i facet stanie się pewniejszy siebie.

Gość gość
To jest prowokacja, Bo łatwo Cie poznać Po stylu trolu, ale "ale bym ja zeszmacił":O serio? Taki facet To Zwykły cham i śmieć.