Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szwagierka ubiera się w ciuchlandzie, kupuje kosmetyki z biedry i pachnie tanim

Polecane posty

Gość gość
A pani jest taka WYKRZTAŁCONA.

Gość gość
Zamiast stękać, że pachnie "tanim gównem z bazaru", kup jej na urodziny/imieniny/gwiazdkę markowe perfumy i będzie ładnie pachnieć. A tak poza tym zajmij się sobą:)

Gość gość
gość dziś moja szwagierka nie doceni takiego luksusu, bo ona uwarza, że podróba perfumy gucci z targu jest ok, bo nie przeplaca a ja sie sfrajerzylam ze mam oryginalna perfume kenzo i chloe

Gość gość
Co ty soba reprezentujesz dziecko byk na byku blysnelas jak choinka na swieta Perfum nie nazywa sie Perfuma bo to w zlym guscie itd itp do tylu W ciucholandi i doktorka sie ubiera i pani magister ze szkoly i wiele innych osobistosci bo dobrze uszyte i jakosc lepsza tylko trzeba miec reke do wyszukania z metkami tez sa to samo kosmetyki te drogie i markowe sporo krzywdy moga narobic fluidy ciezko poszukac aby nie byly jak tapeta i kolorystyka, Marka, marka co z tego jak do dupy, bell jest hypoalergiczny i dali do biedry lub rosman. Byl jeszcze lepszy i za grosze przed daniem do marketow

Gość gość
Co ty soba reprezentujesz dziecko byk na byku blysnelas jak choinka na swieta Perfum nie nazywa sie Perfuma bo to w zlym guscie itd itp do tylu W ciucholandi i doktorka sie ubiera i pani magister ze szkoly i wiele innych osobistosci bo dobrze uszyte i jakosc lepsza tylko trzeba miec reke do wyszukania z metkami tez sa to samo kosmetyki te drogie i markowe sporo krzywdy moga narobic fluidy ciezko poszukac aby nie byly jak tapeta i kolorystyka, Marka, marka co z tego jak do d**y, bell jest hypoalergiczny i dali do biedry lub rosman. Byl jeszcze lepszy i za grosze przed daniem do marketow POLSKA BYĆ TRUDNY JĘZYK

Gość gość
bez slownika pisze tylko to ale przeczytac sie da

Gość gość
idiotki sie czepily bledow kotre z daleka widac ze byly celowe. No ale czego sie spodziewac po takich dziadówkach z lumpa. Ale w dziale i zarobkach zaraz beda wypisywaly ile to one nie zarabiaja. Żalosne babska, lumpiary

Gość gość
idiotki sie czepily bledow kotre z daleka widac ze byly celowe właśnie tez uważam, że to była taka ironia autorki, tylko niektórzy nie załapali

Gość gość
gość wczoraj Czego podróba? Perfumy???? :D Jeśli już to podróba PERFUM.

Gość gość
"mam oryginalną perfume" Hihihihi :D Ty masz PERFUMY, oryginalne PERFUMY, a nie perfume. Nie ma czegoś takiego jak perfuma czy perfum :) Są perfumy.

Gość gość
Są perfumy. Mam perfumy. Kupiłam dzię perfumy Escada. To jest podróba perfum.

Gość gość
*dziś