Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróg kolega męża seks fantazje

Polecane posty

Gość gość

Sebastian ma kolegę od siedmiu boleści- kawaler,praca najniższa krajowa,bezdzietny i bezwartościowy . Jak domyślacie się z opisu nienawidzę go. On mnie tez . A od pewnego czasu marze tylko o jednym- żeby tego zbuntowanego chłopca zerżnąć . Niestety wszystko zepsułam, bo zamiast go poderwać zniechęciłem bardzo porządnie do niego Sebastiana. Teraz jeśli bym się z nim spotkała to i tak nie uwierzy, ze mam na niego ochotę tylko pomyśli, ze chce podpuścić na niego męża, złapać go na gorącym uczynku. A to moja ogromna fantazja i nie mogę sobie Z tym poradzić, marzę,żeby pokochać się z wrogiem, najlepszym kumplem Bastka. Wiem, ze go podniecam ,jestem taka dziewczyna op are lig wyzej, której jeszcze nie miał, ale boje sie, ze będzie chciał się mścić i kiedy go będę próbowała uwieść - nagra i pójdzie do męża . Męża kocham, ale napisze to co zwykle- typowy papuc, seks już nie taki sam i podniecać mniej iż przestał mimo młodego wieku . Dziękuje za złote rady wszystkim, którzy NIGDY nie mieli fantazji o innym, a sa w związkach . Damian- bo tak ma na imię bohater, nie jest przystojny . Jest skrzywdzony przez los i byłą dziweczynę, bardzo potrzebuje ostrego seksu . Ale kiedy o nim myśle widzę tylko seks. Boże jak ja bym mu to dała !!!!

Gość HOMOSUPERIORNXTLVL
SKAD JESTES MI DAJ SEKSU LA 24 LATA PRAWICZEK NIGDY NIE MIALEM DZIEWCZYNY ASPOLECZNY TEZ BYM CHCIAL POCZUC CO MOZE MI DAC TAKA DZIEWCZYNA ALTRUISTKA