Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi przykro..

Polecane posty

Gość gość

Pojechalam na szkolenie z pracy gdzie mamy pokoje po dwie osoby, jestem w zupelnie w obcym miescie. Trafila mi sie taka dziewczyna wydawala sie calkien w porzadku, troche gadalysmy wydawalo mi sie ze nawiazalysmy kontakt na poczatku. No i pomyslalam ze skoro tak to pojdziemy gdzies wieczorem polazic po miescie czy cos porobimy. Nie wydawala sie jalos nieprzychylnie do mnie nastawiona ja tez raczej nir. Co prawda po szkoleniu dzis kiepsko sie czulam wiec moze nie bylam za bardzo w nastroju no I poszlam spac po szkoleniu na godzinke. No i w sumie zmierzajac do sedna, jest mi przykro bo ona poszla sobie gdzies do znajomych ktorych poznala ba pprzednim szkoleniu a ja zostalam zupelnie sama wbpokoju. Wiem ze nie miala obowiazju mnie zapraszac ale poczulam sie okropnie jakbym zostala wykluczona czy cokolwiek. Widzialam tylko ze sie maluje i zapytalam ja czy idzie na zakupu, a ona ze idzie do apteki cos tam cos tam, ale wiedzialam ze gdzies wychodzi bo sie szykowala. No i bardzi mi przykto z tego powodu, bo mogla chociaz zaproponowac czy mie mam ochoty sie przylaczyc np..

Gość gość
I jeszcze taka wymijajaca odpowiedz jakby nie chciala mnie zapraszac. Ja nie rozumiem dlaczego ludzie czasem sa tak beznadziejni, nawef nikomu nic nie zrobilam i wydawalo sie ze jest ok.

Gość gość
Widoczne tak Cie nie polubiła jak Ci się zdawało

Gość gość
Może umówiła się z kimś na sex. No to przecież nie będzie Ci się chwalić.

Gość gość
Jak wrocila to mnie przeprosila ze przyszla tak pozno ale spotkala po drodze dziewczyny I znimi poszla. Jak dla mnie nie musi sie tlumaczyc ale po co mowi ze idzie do apteki jak bylo wiadomo ze sie umowila bo sie wczesniej szykowala. Ale niewazne stwierdzilan ze nie bede sie nie przejmowac bo tak naprawde kest dla mnie obca osoba, chociaz tak dziwnie..

stwierdzilan ze nie bede sie nie przejmowac x i jak ci idzie?

Gość gość
Właściwie o co masz pretensje? Że obca osoba nie raczyła Cię niańczyć? Może sobie kutasa poszukaj, który Ci zagwarantuje atencję, której najwyraźniej potrzebujesz... Oczywiście, księżniczko, sama nie raczyłaś tamtej zaproponować jakiegoś wyjścia gdzieś czekając, aż ''zrobi się samo''? żałosssneee...

Gość gość
Jabpowiedxialam ze nue mialabobowiazku mnie zapraszac niewazne, sama o sibeue potrafie zadbac. O chuj wam chodzi. Naprawde cos z wami nie tak wszystkimi.