Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznaliście swoją drugą połówkę ?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
up

Gość gość
na treningu w górach,zajmował się moim dzieckiem

Gość gość
nie poznałam :(

Gość gościówastw
badoo

Gość gość
Obydwoje dostaliśmy pracę w tej samej instytucji i pierwszy raz sie widzieliśmy, gdy tego samego dnia byliśmy w jednej przychodni med.pracy. Potem spotkaliśmy się i pogadaliśmy dłużej na szkoleniu przed pracą. Ja pracuję tam cały czas. Mój partner już tej pracy nie podjął, bo znienacka dostał lepszą propozycję, ale odnalazł mnie w mediach społecznościowych, zaczęliśmy się spotykać i ostatnio się zaręczyliśmy:D

Gość gość
W komentrzu pod zdjeciem w Internecie. To nie byl portal randkowy ani nic z tych rzeczy, normalna strona.

Gość gość
Swojego pierwszego chłopaka poznałam w szkole,a kolejnego na stacji benzynowej przy kompresorze, sam nieproszony podszedł i napompował mi koła od roweru :D:D

Gość stara panna40
nie poznałam :(

Gość gość
Ja miałam chłopaków ze szkoły lub studiów, ale znam parę, która poznała się przez audycję randkową w RADIU:D

Gość gość
Na lodzie :)

Gość gość
W barze. Zaproponowal drinka, dobrze nam sie gadalo (i calowalo), zostawilismy nasze grupki znajomych z ktorymi przyszlismy i zmienialismy lokum, spacerowalismy na zewnatrz, nawet nie zauwazylismy jak sie zrobilo rano. Zostalam u niego na noc i od tamtego dnia jestesmy nierozlaczni. :-) Pewnie zaraz mnie jakies dewotki wyzwa od latwych... ale tylko odpowiadzialam na pytanie.

Gość gość
Przy zmianie pracy. On pracowal w mojej nowej. Po 3 miesiacach znajomosci kazde z nas zakonczylo swoj aktualny zwiazek i zamieszkalismy razem. Po rozwodzie (jego i moim, co zajelo w sumie 3 lata) wzielismy slub. To bylo 9 lat temu. Kochamy sie jak pierwszego dnia, swiata poza soba nie widzimy.

Gość gość
Kolega powiedział, że jadą ze znajomymi na narty jak się skończy sesja. Proponował żebym pojechała z nimi i w ten sposób poznałam przyszłego męża. Studiował to samo, co ten kolega, syn znajomych moich rodziców, więc często się spotykaliśmy w gronie znajomych i tak jakoś wyszło, że się zaprzyjaźniliśmy i w końcu pojawiło się jakieś uczucie, które mu kazało mi się oświadczyć po 5 latach znajomości. Potem standard, ślub, gonitwa za pieniędzmi, odkładanie dzieci na później, proza życia. Małżeństwo trwało 5 lat, ale i tak było fajnie ☺ Póki co, nie mam ochoty powtórzyć ☺

Gość gość
czyli mówicie że trzeba wyjść do ludzi